Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Foto:

Zangduo Anita en Ed op lijst 50PLUS

BERGEN OP ZOOM - HALSTEREN - LEPELSTRAAT -  50PLUS heeft de kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen in Bergen op Zoom op 14, 15 en 16 maart aanstaande. Zoals verwacht is de huidige politiek leider John Voets de lijsttrekker. 


Piet van den Kieboom, de oud-wethouder van Rucphen en oud-gemeenteraadslid, staat natuurlijk op de tweede plaats. De top 6 van de lijst wordt achtereenvolgens ingevuld door: Laura Groffen, Hans Vlak, Lyda Franken-Slagter en Bianca Verlinden. Opmerkelijk is dat de gehele kandidatenlijst is ingevuld met evenzoveel mannen als vrouwen. Daarnaast blijkt dat het bekende zangduo “Anita en Ed”, bekend van radio en tv, op de kieslijst de plaatsen 10 en 11 vervult als lijstduwer en voorvechter van 50PLUS. De top 17 van de lijst zal bestaan uit leden van Bergen op Zoom, Halsteren en Lepelstraat, zodat dit een mooie afspiegeling is van de Bergse samenleving. 

De rest van de lijst 50PLUS: 7. Edith de Waal, 8. Albert Otto, 9. Sjaak Dielens, 12. Richard Binkhuysen, 13. Toos Loos, 14. Maureen Franken, 15. Carina Hopmans-Hertogh, 16. Cobie Otto, 17. Anja Visser.

Meer berichten