Afbeelding

Oproep voor openstellen tuin

Algemeen

ZUIDWESTHOEK - REGIO - Groei & Bloei afdeling De Brabantse Wal roept leden en belangstellenden op hun tuin open te stellen op zaterdag 10 juli. ‘Nu de beperkingen wat los gelaten worden en velen al gevaccineerd zijn, willen we in juli weer starten met onze activiteiten’, laat het bestuur van Groei & Bloei afdeling De Brabantse Wal weten.

Uiteraard houdt de vereniging zich strikt aan de dan geldende regels in verband met het coronavirus. De volgende data kunnen alvast in de agenda gezet worden:

- Zaterdag 10 juli aanstaande: open tuinen dag van de afdeling;

- Woensdagavond 1 september: tuinbezoek aan De Hazelhof in Rijsbergen

- Maandagavond 11 oktober: lezing bes-dragende heesters.

Voor al deze activiteiten geldt dat men 7 tot 14 dagen voor de activiteit de bijzonderheden nog ontvangt.

‘Wie wil zijn/haar of hun tuin openstellen op zaterdag 10 juli tussen 10.30 uur en 16.30 uur? De open tuinenroute twee jaar terug was ondanks het slechte weer ‘s morgens toch een succes. Misschien heeft u toen ook meegedaan en wilt u weer meedoen. Dat zou heel fijn zijn. Geef het even door. Heeft u bekenden die dit ook leuk vinden, geef het aan hen door. Mogelijk heeft u de route gevolgd en gedacht ‘wat leuk, ik wil de volgende keer ook meedoen’, meld u dan ook aan. Hoe meer verschillende tuinen, hoe leuker het wordt voor de bezoekers. U stelt alleen uw tuin open maar u bent niet verplicht om ook uw huis open te stellen. Wilt u meer informatie, aarzel niet om die te vragen. Mail naar: greetbeijerling@gmail.com