Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>Victoria de Wilde in haar Babyspa aan de Melanenweg in Halsteren.</p>

Victoria de Wilde in haar Babyspa aan de Melanenweg in Halsteren.

(Foto: )

Babyspa Victoria opent in Halsteren

HALSTEREN – Haar eigen ervaringen als nieuwbakken moeder brachten de Halsterse Victoria de Wilde op een idee. Het resultaat is Babyspa Victoria, waar baby’s en ouders vanaf nu terecht kunnen voor een moment van rust en ontspanning, waarvan de positieve effecten nog lang doorwerken.


Ze is nog maar net moeder, en toen ging Victoria de Wilde (27) op zoek naar een uitje dat veilig voelde voor háár en haar baby, en waar haar zoontje dat last had van reflux zichzelf kon zijn. Ze kwam terecht bij een babyspa, en beleefde iets dat ze veel meer jonge ouders en baby’s gunt: “Het was een oase van rust, er werd naar me geluisterd en ik kreeg tips om de klachten van mijn kindje te verminderen. En dat hielp, want hij sliep daarna heerlijk. Ik vond het een superfijne ervaring, en ik wilde ouders en baby’s in de regio de kans geven om dit óók mee te maken. Zo werd Babyspa Victoria geboren!”

In een lichte, rustgevende ruimte aan de Melanenweg 3A in Halsteren staan twee bubbelbaden, waarin baby’s onder toezicht van hun ouders – en geholpen door een zwembandje – kunnen floaten. Victoria: “In het water kan een baby vrij bewegen. Dat helpt om de spanningen in het lijfje, die kunnen ontstaan door het vele liggen, te verminderen en dat kan ook darmklachten helpen verminderen. Daar kan ik vanuit mijn opleiding ook nog nuttige tips bij geven. Terwijl de baby geniet van het water kunnen de ouders even tot rust komen met een kopje koffie of thee. Na het floaten kan ik de ouders instructie geven voor een ontspannende Shantala-massage, die ze zelf bij hun kindje kunnen toepassen.”

Meer berichten