Alters insigne 2021 naar ontwerp van Perry Schuurbiers.
Alters insigne 2021 naar ontwerp van Perry Schuurbiers.

Insigne SAC: Laot ons Danse!

Algemeen

HALSTEREN - Het insigne van de Stichting Alterse Carnaval is ook in 2021 weer naar een ontwerp van Perry Schuurbiers. De uitvoering van het fraaie insigne is naar het motto 'Laot ons Danse!'.

De Stichting Alterse Carnaval is deze keer genoodzaakt om de vervaardiging van het nieuwe insigne in hoeveelheden ruim af te schalen. Zo heeft de insigneploeg vrijwilligers op een verantwoorde manier, met gepaste afstand onderling, toch aan het insigne kunnen werken.

De hoeveelheid insignes is echter dusdanig dat er dit jaar geen wedstrijd om de insignekampioen gehouden zal worden. Het insigne zal zelfs niet te koop zijn bij de vaste verkooppunten. Het insigne wordt dit jaar in basis gemaakt voor de boeren, vrijwilligers en donateurs van de Stichting. Donateurs die jaarlijks 11 euro of meer steunen ontvangen als dank een exemplaar van het insigne. Het is helaas niet anders.

Bestellen

Wel wil de Stichting Alterse Carnaval de vaste verzamelaars tegemoet komen zodat verzamelingen compleet gehouden kunnen worden. Het is daarom mogelijk om een insigne op bestelling vast te leggen. Dit kan door een e-mail te sturen naar: info@stichtingaltersecarnaval.nl o.v.v. naam, adres en telefoonnummer of door een bestelformulier in te vullen op de website van de stichting.

Het insigne kost 4 euro. Bestellingen kunnen tot Aswoensdag geplaatst worden.