Wim van Schilt, Anita Sebrechts en Corry van Loon.
Wim van Schilt, Anita Sebrechts en Corry van Loon. Foto: Dennis van Loenhout

“Leuk om iets te winnen”

Algemeen

OSSENDRECHT - Moeilijk werd hij niet gevonden, de puzzel van de OVO die onlangs in de Ossendrechtse Krant stond. Drie gelukkige winnaars wisten de oplossing en wonnen een waardebon van 50 euro: "Leuk om iets te winnen!"

Ze is niet gewend om in de prijzen te vallen, dus Corry van Loon is erg blij met haar waardebon van 50 euro. Die wordt haar overhandigd door Anita Sebrechts van Sebregts Mode. Binnenkort kan Anita Corry in de winkel verwachten: "Ik had al voor het raam staan kijken, ik denk dat ik mijn bon hier wel kom verzilveren!", zegt Corry.
Wim van Schilt heeft hetzelfde plan. Hij lost heel vaak puzzels op, en dat doet hij niet om te winnen. Dat hij deze keer wel won, verbaasde hem: "Ik dacht, hee, da's leuk!", lacht hij, "ik denk ook dat ik bij Sebregts Mode wel wat moois kan vinden!"

De derde waardebon gaat naar Christine Pijnen. "Mijn man puzzelt graag, dus eigenlijk heeft hij de puzzel opgelost", lacht ze. "We hadden niet verwacht te winnen, dus ik moet het nog even laten bezinken. Maar de OVO bestaat uit veel mooie ondernemingen, dus we vinden zeker een goede bestemming voor onze prijs!"

Christine Pijnen