Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>Archieffoto: Onderzoeker Bart van Eekelen toont medewerker Dienstverlening Saskia van Bavel een plattegrond van het Markiezenhof die het West-Brabants Archief voor hem heeft gedigitaliseerd.</p>

Archieffoto: Onderzoeker Bart van Eekelen toont medewerker Dienstverlening Saskia van Bavel een plattegrond van het Markiezenhof die het West-Brabants Archief voor hem heeft gedigitaliseerd.

(Foto: West-Brabants Archief)

Themabijeenkomst Digitaal archief in Bibliotheek

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Bibliotheek West-Brabant organiseert dinsdag 27 oktober van 19.00 tot 21.00 uur, in samenwerking met gastspreker Leo van den Berg, relatiebeheerder bij het West-Brabants Archief, een themabijeenkomst over het digitaal archief.


Tijdens de bijeenkomst wordt uitgelegd hoe je de online historische databases van het West-Brabants Archief en Delpher gebruikt. De bijeenkomst wordt gehouden in Bibliotheek Bergen op Zoom, Kortemeestraat 17. De gratis themabijeenkomst biedt plaats aan maximaal 30 personen. Graag per mail aanmelden bij Hannelore Engels (h.engels@bibliotheekwb.nl o.v.v. naam, e-mail en telefoonnummer) of in Bibliotheek Bergen op Zoom.

DigiCafé

De themabijeenkomst is onderdeel van het DigiCafé. Tijdens het DigiCafé kun je iedere dinsdagavond deelnemen aan oefengroepen, vragen stellen tijdens het inloopspreekuur en elke laatste dinsdag van de maand wordt er een themabijeenkomst gehouden waarbij een spreker komt vertellen over een specifiek thema. Wil je meer weten over de digitale wereld? Weet je nog te weinig van internet of heb je moeite met het vinden van de juiste informatie? Kom dan naar het DigiCafé in Bibliotheek Bergen op Zoom.

Meer berichten