Wethouder Jeffrey van Agtmaal
Wethouder Jeffrey van Agtmaal Foto: Bep Tielemans

Aanpassen gemeentehuis en bieb Hoogerheide

Algemeen

GEMEENTE WOENSDRECHT - Tot 1 december vinden er aanpassingen plaats aan het gemeentehuis en de bibliotheek Hoogerheide. 

De dienstverlening gaat gewoon door, zij het in aangepaste vorm. De bibliotheek is gesloten van dinsdag 13 oktober tot 1 december. Vanaf maandag 19 oktober is er een haal- en brengpunt ingericht in de hal van het gemeentehuis. Bibliotheekleden kunnen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis hun gereserveerde titels ophalen en boeken inleveren. Activiteiten, zoals Baby- tot Kleutercafé en PeuterParade, vinden plaats in MFC Kloosterhof. Diensten in Kromstraat 4 verhuizen naar het gemeentehuis.

Zij zijn ook van harte welkom in de andere vestigingen van Bibliotheek West-Brabant. Zie voor de actuele openingstijden www.bibliotheekwb.nl

Samen onder een dak
Om bezoekers beter te kunnen ontvangen is een herinrichting van de hal, receptie en bibliotheek nodig. Daarnaast verhuist de sociale dienstverlening van de gemeente Woensdrecht, de Brede Welzijnsinstelling, MEE en WijZijn Traverse van Kromstraat 4 naar het gemeentehuis. Wethouder Jeffrey van Agtmaal: “We gaan zo efficiënter om met de ruimte binnen het gemeentehuis en alle dienstverlening komt onder één dak”. Samenwerken, verbinden en ontmoeten krijgen een grotere rol in het gebouw. De hal wordt ingericht als een ontmoetingsplek en de bibliotheek als een huiskamer.