Ons Kent Ons is opnieuw genoodzaakt de voorstellingen af te gelasten.
Ons Kent Ons is opnieuw genoodzaakt de voorstellingen af te gelasten.

Voorstellingen Ons Kent Ons alweer afgelast!

Algemeen

HALSTEREN- Voor november had toneelvereniging Ons Kent Ons liefst 4 voorstellingen van de komedie "Tegenwind voor Tibbema" gepland. Sinds 14 oktober zijn opnieuw sterkt verscherpte maatregelen genomen in verband met het corona-virus. Daarom moeten deze uitvoeringen (voor de 2e maal dit jaar) helaas worden geannuleerd.

Ruim 1 jaar zijn de spelers bezig geweest met de voorbereidingen. Eerst zou deze komedie in april 2020 worden gespeeld maar de 1e lockdown gooide roet in het eten. In juni werden de repetities vol goede moed hervat. Het decor was door de uiterst handige vaklui reeds in maart klaar. Kleding, meubels, attributen, pruiken etc. allemaal perfect geregeld. Maar er rest Ons Kent Ons niets anders dan de voorstellingen te laten vervallen. Zeer spijtig voor onze donateurs en de andere trouwe bezoekers. 2020 wordt een jaar zonder 1 uitvoering van Ons Kent Ons. Tijdens een ingelaste bijeenkomst hebben het bestuur, de spelers & alle overige belangrijke medewerkers van de vereniging unaniem vastgesteld dat "Tegenwind voor Tibbema" niet voor de 3e maal wordt geprogrammeerd. De komedie in 8 scenes zal -mogelijk- binnen enkele jaren alsnog worden gespeeld.

De vereniging richt echter vanaf nu alle pijlen op 2021. Het jaar dat Ons Kent Ons het 40-jarig bestaan extra luister wil bijzetten. Dan staat als 1e productie "Vlam in de pan" van de Vlaamse auteur Alwin Grijseels op de rol voor 22 t/m 24 april. Het stuk zal worden geregisseerd door Jac van Steen. Optimistisch gaan wij ook al aan de slag met de november-productie. Hiervoor bestaan plannen om een eigen geschreven stuk voor u te brengen. De schrijvers zijn al begonnen aan hun voorbereidend werk.

Op 27 november 1981 debuteerde Ons Kent Ons met de klucht "Hoera 'n drieling'. In 2021 willen wij daarom graag na 40 jaar onze 77e & 78e zaalproductie voor u spelen. Via deze kranten houden wij u in ieder geval heel regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de vereniging. Rest ons om u -vanaf deze plaats- allemaal een hele goede gezondheid toe te wensen en...wees vooral voorzichtig!