Bravofiets
Bravofiets

Leenfiets ook op Vrederust

Algemeen

HALSTEREN - Vanaf deze week is Landgoed Vrederust in Halsteren beter bereikbaar dan ooit te voren. Iedereen kan hier de Bravofiets van openbaar vervoermaatschappij Bravo pakken.

Deze leenfiets is op 9 plekken in de gemeente Bergen op Zoom te vinden, waaronder Vrederust. De Bravofiets is een aanvulling op de Bravoflex busverbinding die hier sinds afgelopen december is gevestigd. Door deze extra vervoersmogelijkheden is de bereikbaarheid van Landgoed Vrederust aanzienlijk verbeterd. Een lang gekoesterde wens die voor GGZ WNB en haar landgoedpartners eindelijk in vervulling gaat.

Els Govers, lid van de Raad van Bestuur GGZ WNB: “Voor onze cliënten en medewerkers is de komst van de Bravo deelfietsen en eerder al de Bravoflex busverbinding erg belangrijk. Zo zijn alle zorgaanbieders hier op het landgoed nu voor iedereen goed bereikbaar. We zien dat er veel van de Flexbus gebruik wordt gemaakt. Dat er nu ook fietsen zijn, maakt het plaatje compleet. Op deze manier is Vrederust voor iedereen toegankelijk en beter te bereiken. Bovendien is fietsen gezond en milieuvriendelijk. Zo maken we de wereld van onze cliënten en van onze medewerkers een beetje duurzamer en gezonder. Een mooie ontwikkeling.” De deelfietsen waren tot nu toe alleen nog maar te vinden in de grotere steden. Op Landgoed Vrederust zijn de Bravofietsen te vinden bij de Bravoflex bushalte bij SDW-woonlocatie de Schans aan de Hoofdlaan 10 in Halsteren. Een centrale ligging, zodat naast GGZ WNB en SDW, ook tanteLouise en ASVZ goed bereikbaar zijn. Meer info op www.bravo.info.nl