Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Dagje Artis voor De Leemberg

HOOGERHEIDE - In de ochtend van donderdag 16 januari werden deelnemers en begeleiders van Zorgboerderij de Leemberg verrast door Fausto en Natasja Goossens van het gelijknamige financieel advieskantoor Goossens uit Hoogerheide.

Mevrouw Konopinski is verzekerd bij Nh1816 Verzekeringen via advieskantoor Goossens uit Hoogerheide en werkt met veel liefde en plezier bij de zorgboerderij. Zij zag een ledenactie voorbij komen op de website van Nh1816. Met ledenkorting naar Artis. Mevrouw Konopinski stelde de vraag aan haar verzekeraar en adviseur om iets voor de bewoners en vrijwilligers van de zorgboerderij te betekenen. Want een uitje voor de mensen met een beperking samen met de nodige begeleiding, kost veel tijd en geld. Als coöperatie biedt Nh1816 de mogelijkheid iets terug te doen voor de maatschappij samen met haar verzekerden en adviseurs, zoals Goossens in Hoogerheide. Het verzoek van mevrouw Konopinski was niet aan dovemansoren gericht. Zowel Goossens als Nh1816 tonen hun maatschappelijke betrokkenheid graag zo dicht mogelijk bij hun klanten. Samen hebben zij 40 Artis-tickets beschikbaar gesteld voor deelnemers en begeleiders van de Leemberg.
Zorgboerderij de Leemberg biedt dagbesteding aan mensen met een hulpvraag. Deze dagbestedingsvorm is voor mensen die behoefte hebben aan gezellige activiteiten in een veilige omgeving met directe begeleiding. Via de bijbehorende kinderboerderij en kleine camping worden veel activiteiten in de buitenlucht ondernomen, vaak met dieren en planten.

Fausto Goossens: "Het werk en de belangeloze inzet die de vrijwilligers van Zorgboerderij de Leemberg verrichten voor de deelnemers aan de dagbesteding bij de boerderij is geweldig. Daarmee creëren zij een veilige plek waar mensen zich welkom en thuis voelen, dat is de basis. Een gezellig uitje zoals een dagje Artis is niet vanzelfsprekend. Wij vinden het daarom erg mooi samen met Nh1816 zo'n dag voor de 40 deelnemers en begeleiders bij de zorgboerderij mogelijk te maken." Donderdagochtend hebben Fausto en Natasja Goossens symbolisch een cheque overhandigd aan mevrouw Konopinski en de betrokkenen bij Zorgboerderij de Leemberg. Zij zullen binnenkort genieten van een welverdiend dagje Artis.

Meer berichten