Afbeelding

Atletiekvereniging Olympia sluit het jaar sportief af

Algemeen

HALSTEREN - Met een spelcircuit op Sportpark de Beek, prijsuitreiking van de onderlinge competitie Olympia Super Prestige (OSP) én de bekendmaking van de 'Olympiaan van het jaar 2019' heeft AC Olympia het jaar sportief afgesloten.

Voorzitter Colin Harmsen van der Vliet maakte eerder via een videoboodschap aan de leden Gert-Jan de Kock bekend als 'Olympiaan van het jaar 2019'. De Kock kon immers dinsdag niet zelf op de slot- en huldigingsavond aanwezig zijn. Hij werd geprezen om zijn inzet voor AC Olympia als begeleider van beginners.
Op dinsdag 7 januari start Gert-Jan de Kock om 19.00 uur op de grasbaan van Sportpark de Beek met een nieuwe beginnersgroep. Iedereen die binnen twee maanden 5 kilometer aan een stuk wil kunnen hardlopen is welkom. Het winnende team van zes groepen bij het spelcircuit op de slotavond bestond uit Marco Kruf, René Aalbrechtse en Harold Verstraeten.

Jaarcompetitie
Het onderling OSP klassement werd bij de vrouwen gewonnen door Jil Geluk bij de senioren en Lee van Zunderd bij de masters; bij de mannen eindigde Hidde Huismans bovenaan; Marco Kruf en René Aalbrechtse werden gedeeld eerste bij de masters vanaf 45 jaar.

Afscheid
Bij de woensdagavondgymclub van Olympia droeg trainster Riet Deelen na 30 jaar het stokje over aan Jenny Hopmans.