Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Prijzenfestival tijdens Huijbergse kerstmarkt

HUIJBERGEN - Zondag 15 december is er in mfc de Kloek in Huijbergen weer de jaarlijkse kerstmarkt, georganiseerd door ondernemersvereniging Hover.

In de ochtend zijn er van 11.00 tot 13.00 uur kerstconcerten van streekorkest Fravino en harmonie St. Cecilia. De kerstmarkt met een tiental kramen, begint om 13.00 uur. De Putse zanger en entertainer Ron van Hoof zorgt voor de muzikale omlijsting.

In de middag is er ook de prijsuitreiking van de winkeliersactie "De Ton van Hover". De Winkeliers en horecaondernemers, die lid zijn van Hover, hebben vanaf 1 november tot op heden 8000 bonnen uitgegeven aan hun klanten. Bij besteding van elke vijf euro kreeg men een bon. Het is de bedoeling dat de bonnen 15 december tussen 13.00 en 14.00 uur worden ingeleverd in De Kloek in De Ton van Hover. Tussen 14.00 en 16.00 uur worden er door de Kerstman een aantal bonnen uit de ton getrokken. Voor de winnaars zijn er fraaie prijzen beschikbaar gesteld door Huijbergse ondernemers en de gemeente Woensdrecht, waaronder een fiets en een airfryer. In totaal zijn er 30 prijzen te winnen. De prijzen worden bekendgemaakt en overhandigd door de wethouders Henk Kielman en Lars van der Beek.

Meer berichten