Afbeelding
Foto: Ton Langeweg ROOSENDAAL

Brandweermannen gehuldigd

Algemeen

HALSTEREN - REGIO - Tijdens de jaarlijkse Korpsavond van de Brandweer Bergen op Zoom/Roosendaal/Moerdijk-Haven zijn vrijdag 1 november Koninklijke Onderscheidingen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau uitgereikt. Ook werden brandweermensen gehuldigd vanwege jarenlang deel uitmaken van het korps. Enkele nieuwe mensen werden welkom geheten en ook werd een brandweerman herdacht.

Burgemeester Frank Petter van gemeente Bergen op Zoom en burgemeester Han van Midden van Roosendaal reikten de Koninklijke Onderscheidingen uit in wijkcentrum De Bergspil in Tolberg in Roosendaal.

Van het brandweerkorps Halsteren kregen de heren Hagenaars en De Weert de Koninklijke Onderscheiding opgespeld. Pieter Hagenaars is van 1992 tot heden lid van de vrijwillige brandweerpost Halsteren. Hij is werkzaam als specialist operator bij Heineken Nederland Beheer B.V.. Eric de Weert is van 1992 tot heden actief als brandweervrijwilliger bij het korps Halsteren. Hij is werkzaam als Shift coach bij SABIC te Bergen op Zoom.

Uit Bergen op Zoom zijn koninklijk onderscheiden de brandweermensen Chris Buijs, Arno de Blaaij en Frans van Oers.