Miranda en Wim Janssen nemen afscheid van ODIO.
Miranda en Wim Janssen nemen afscheid van ODIO.

ODIO op jacht naar nieuwe kantinebeheerder

Algemeen

OSSENDRECHT - De Rooms Katholieke Voetbal Vereniging ODIO kijkt met een schuin oog naar de zeer nabije toekomst. Over slechts twee jaar hoopt de voetbaltrots van Ossendrecht haar 90-jarig jubileum groots te vieren. En wellicht koers te zetten naar een eeuwenoude status. Qua accommodatie zit het sowieso gebeiteld. Van de twee kunstgrasvelden is het nieuwe nog niet af en ook de kantine fungeert als plaats waar het voor, tijdens en toch ook zeker na de wedstrijden bijzonder goed toeven is.

Achter de bar al acht seizoenen Miranda en Wim Janssen. Het ondernemerspaar uit Hoogerheide voelt zich als een vis in het Ossendrechtse water. Het maakte enkele jaren terug de renovatie van bar en keuken tot uiterst prettige werkruimte van nabij mee. En toch houdt het duo het na de huidige voetbaljaargang voor gezien. "Op zich hadden we graag het decennium in Ossendrecht en ook het jubileumjaar nog van dichtbij meegemaakt. Maar onlangs kwam er een nieuwe uitdaging op ons pad. We zijn momenteel in de afrondende fase met een andere voetbalvereniging. Net iets groter dan ODIO. We hebben besloten om daar onze horecaloopbaan verder te zetten", aldus Miranda Janssen.

Derhalve moet ODIO op zoek naar een nieuwe kantinebeheerder. De ODIO-wervingscampagne: Altijd al een kantine willen beheren bij een leuke dorpsvereniging? Lees dan verder! Voor komend(e) seizoen(en) is ODIO op zoek naar nieuwe kantinebeheerder. ODIO is dé vereniging van Ossendrecht. De kantine is het middelpunt waar leden en supporters elkaar treffen! Een lekker biertje tappen voor de mannen aan de bar, maar een ook leuke beat opzetten voor de jeugd, dat is wat wij zoeken! Over de invulling van de functie willen wij graag met jou in gesprek. Verschillende mogelijkheden zijn hierin bespreekbaar.

Wie zien wij graag terug in onze kantine: Klantvriendelijkheid en gastvrijheid zit in je natuur; Je bent een teamspeler en hebt verantwoordelijkheidsgevoel; Je vindt het leuk om betrokken te zijn bij het hele proces, van in- tot verkoop; Je bent in het bezit van een diploma SVH (Sociale Hygiëne) en diploma BHV (BedrijfsHulpVerlening). Het behalen van deze diploma's op kosten van de vereniging behoort tot de mogelijkheden; Je kan een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Heb jij interesse in de functie? Mail dan voor vrijdag 17 mei naar secretaris@odio.info. Bij vragen over de functie kan contact worden opgenomen met voorzitter Roger Withagen (06-12116944) of secretaris Maikel van der Poel (06-53944835).