Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Foto:

Halloween In Putte groot succes!

Putte - De zevende editie van Halloween In Putte (HIP) was alweer een feit. Afgelopen zaterdag 27 oktober liepen enge clowns, angstaanjagende spoken en heksen langs de aanbeladressen voor een trick or treat!

De kinderen werden niet alleen getrakteerd op lekkere treats, maar met het thema "Freaky Circus" waren er ook genoeg spannende momenten bij de aanbeladressen. De aanwezige kinderen genoten zichtbaar terwijl ze van huis naar huis liepen. De organisatie had ook nog een act van wereldformaat, want de EK- en WK-rolschaatsdanseressen vertoonden een speciale Halloween-show! Daarna was er een disco waar Debby van der Kleij de kids (én hun ouders) rond liet stuiteren op de lekkerste beats.

Dit jaar is helaas wel het laatste voor organisator Marrit Langenberg. "Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Het was fantastisch, maar het is goed geweest", zegt Marrit over haar ervaringen bij HIP. "Ik hoop wel dat er nieuwe organisatoren zullen opstaan om HIP de komende jaren weer terug te laten komen voor de kinderen. Daarvoor kunnen mensen contact opnemen met halloweeninputte@hotmail.com."

"Ze heeft 7 jaar lang met zoveel plezier en enthousiasme aan HIP gewerkt, waardoor het ieder jaar een succes werd", zegt Richard Suijkerbuijk, partner van Marrit. "Ik wil namens mijzelf, onze jongens Wesley en Jaimy, maar ook nog heel veel anderen zeggen: Marrit, super bedankt voor alles!"

Meer berichten