Afbeelding

Vier dagen feest in dorp Woensdrecht

Algemeen

Komende dagen is het feest in het dorp Woensdrecht.

Koken en eten

Het programma begint al op donderdag 16 augustus met samen koken en eten, in het onlangs geopend participatiecafé 't Blickvelt. Het participatiecafé is dan open vanaf 15.00 uur en om 17.30 uur gaan de mensen die mee willen eten aan tafel. Inschrijven om samen te eten kan in de Woensdrechtse Jumbo winkel of per telefoon 06-10895330.                

Reparaties

Op vrijdag 17 augustus start het reparatiecafé op hun nieuwe ruime locatie waar de vrijwilligers iedereen kunnen helpen bij het repareren van apparaten. Zij gaan dit voortaan weer elke eerste en derde vrijdag van de maand doen. De reparaties zijn gratis maar een kleine bijdrage is altijd welkom om nog gereedschap aan te kunnen schaffen.

Vrijmarkt en kermis

Zaterdag 18 augustus is er weer de vrijmarkt voor eenieder die iets kwijt wil. De vrijmarkt begint om 9.00 uur, eindigt om 16.00 uur en iedereen kan er gratis allerhande spulletjes te koop aanbieden. Deelname aan de vrijmarkt is gratis. Ook gaat zaterdag de kermis van start in Woensdrecht.

Jaarmarkt

Zondag is er de traditionele Jaarmarkt met 75 kramen waarin allerlei producten te koop worden aangeboden. Ook de kermis zal al open zijn op de zondagmorgen. Achter het Café het Hoefijzer is er de agrarische markt met lekker gebakken achterham en kip. Er zijn leuke zitplaatsjes waar je ook lekker poffertjes kan eten. De ambachtenmarkt met nog een echte klokkenmaker, een roofvogelshow met uilen en haviken en nog vele andere activiteiten. En niet te vergeten een groot springkussen voor de kleintjes. Er zijn vele terrassen waar ook live muziek zal klinken. Kinderen kunnen een ritje maken op paardjes. Officiële opening op zondag 11.00 uur op het kolonel Withakerplein.

Afbeelding
Afbeelding