Afbeelding

RKSV Halsteren weeknieuws

Algemeen

Kampioenschap in zicht voor Zaterdag 1

Na de regelmatige zege op Hansweertse Boys kan Zaterdag 1 zich opmaken voor het beslissende duel om het kampioenschap in de vierde klasse B. Bij winst op het laag geklasseerde Wolfaartsdijk mag Zaterdag 1 zich kampioen van de vierde klasse B noemen en promoveert het naar de derde klasse. Het duel op sportpark Wolfaartsdijk in Wolphaartsdijk begint om 14.30 uur. Mocht de wedstrijd in een winstpartij eindigen, dan zal na afloop in ons Ooievaarsnest vanaf 17.00 uur het feest losbarsten en DJ Hollywood het feest muzikaal ondersteunen! Iedereen is hierbij van harte welkom!

Zondag 1 klopt UDI'19/CSU

In een zeer vermakelijk duel trok Zondag 1 afgelopen zondag aan het langste eind. Tegenstander UDI'19/CSU werd door treffers van Abdoe Abdenbi, Thomas van der Spek en Sam van de Kreeke met 3-1 aan de kant gezet. Halsteren deed hiermee goede zaken in de strijd om de tweede plaats in de Hoofdklasse B. Komende zondag is het wederom erop of eronder tegen Woezik in Wijchen. Dit team staat weliswaar laatste in de hoofdklasse B, maar wist afgelopen zondag wel te winnen van BVC'12. Het maakt het duel des te interessanter om te zien of Halsteren met dezelfde spirit en energie die wedstrijd ook in winst weet om te zetten. Het duel op sportpark Woezik start om 14.30 uur en is live te volgen via Twitter op @HalsterenZo1.

Vereniging van het jaar?

RKSV Halsteren heeft zich genomineerd voor de verkiezing Vereniging van het Jaar. Om deze verkiezing te winnen roept RKSV Halsteren nu iedereen op om te stemmen via www.verenigingvanhetjaar.nl. Op deze website lees je het unieke verenigingsverhaal van RKSV Halsteren, waarmee ze zich genomineerd hebben. Voor de winnende vereniging, maar ook voor de stemmers zijn diverse gave prijzen te verdienen. Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA samen met de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. Ga naar verenigingvanhetjaar.nl en stem ook op RKSV Halsteren.

Uitnodiging sportcafé

Bij deze nodigen wij u uit voor "Sportcafé Halsteren", op donderdag 19 april om 19.30 in 't Ooievaarsnest, de kantine van RKSV Halsteren. Voetballen en wielrennen staan hierbij centraal. We zijn geïnteresseerd in de verschillen, overeenkomsten en vertaalslag naar maatschappij. Want ook daar is het een uitdaging om het beste uit de mensen te halen waarmee je de klus moet klaren. De inleiders zijn Robert Molenaar en Koes Moerenhout. Robert Molenaar, "The Terminator" van Leeds United, oud-trainer van RKSV Halsteren en huidig coach van Roda JC zal altijd een welkome gast blijven bij onze vereniging. Niet alleen door de successen die hij ons heeft gebracht als trainer, maar ook door zijn persoonlijkheid. Koos Moerenhout, de tweevoudig Nederlands kampioen en met een prachtige palmares die vooral in onze gedachten blijft door zijn aanvallende manier van rijden. Het programma: 19.00 uur: inloop, 19.30 uur: presentatie Robert Molenaar, 20.15 uur: korte pauze, 20.30 uur: presentatie Koos Moerenhout, 21.15 uur: mogelijkheid tot stellen van vragen en discussie, 21.45 uur: afsluiting gevolgd door een gezellig samenzijn. Introducees zijn ook van harte welkom. Aanmelden kan via e-mail: businessclub@rksvhalsteren.nl.

Thuiswedstrijden

Zaterdag 21 april: 09:00 uur: Halsteren JO8-2 - Vivoo JO8-1, Halsteren JO8-3 - Unitas'30 JO8-3, Halsteren JO8-5 - SC Gastel JO8-2, Halsteren JO9-4 - Tholense Boys JO9-1. 10:15 uur: Halsteren JO9-2 - Roosendaal JO9-2, Halsteren JO11-6 - Tholense Boys JO11-3, Halsteren JO13-2 - Klundert JO13-1, Halsteren JO13-3 - Roosendaal JO13-4. 11:45 uur: Halsteren JO15-4 - SC Welberg JO15-1G, Halsteren JO15-5 - NOAD'67 JO15-1. 13:15 uur: Halsteren JO17-1 - Terneuzen JO17-1, Halsteren 4 - De Fendert 4. 15:00 uur: Halsteren JO19-1 - SJO FC De Westhoek JO19-1, Halsteren 5 - MOC'17 3, Halsteren 3 - Steenbergen 3. Voor meer informatie www.rksvhalsteren.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding