Grenswachters - METO op herhaling bij het Zuidwesthoektoernooi.
Grenswachters - METO op herhaling bij het Zuidwesthoektoernooi.

Zuidwesthoektoernooi als opwarmer

Algemeen

PUTTE – Traditioneel vormt het Zuidwesthoektoernooi de opmaat naar wederom een voetbaljaargang vol verwachtingen. Op vriendschappelijke basis treffen Grenswachters, METO, ODIO, Vivoo en WVV'67 op de vooravond van de competitie elkaar, om vervolgens ieder op eigen niveau haar weg te zoeken.

Anno 2017 liggen de verhoudingen iets anders. Op donderdag 24 en zaterdag 26 augustus is Sportpark De Buizerd te Putte het decor voor de inleidende beschietingen op een sensationeel derbyseizoen in de Vierde Klasse A.

In navolging van METO is ditmaal het Putse Grenswachters gastheer van het onderlinge Woensdrechts treffen. Wie o wie mag zich de eerste titel van het jaar aanmeten. Vorig jaar verraste het versterkte Vivoo vriend en vijand en ging er met de hoofdprijs vandoor. De nagenoeg ongewijzigde selecties krijgen een nieuwe kans op jacht naar eer en glorie. Programma: Donderdag 24 augustus: Grenswachters-Vivoo (19.00), WVV'67-ODIO (19.00), METO-ODIO (20.00), Vivoo-WVV'67 (20.00) en Grenswachters-METO (21.00). Programma zaterdag 26 augustus: Grenswachters-WVV'67 (17.00), METO-Vivoo (17.00), Vivoo-ODIO (18.00), WVV'67-METO (18.00) en Odio-Grenswachters (19.00). Prijsuitreiking volgt om 20.30 uur.

Amper een week nadien komt voetbalminnend Woensdrecht opnieuw bij elkaar tijdens het gouden jubileumweekend van WVV'67. Vrijdag 1 september speelt het Sterrenteam van Grenswachters, METO en ODIO tegen een selectie van de promovendi 2016-2017 Vivoo en WVV''67. Als intermezzo als vanouds de Kapper Jaap Penaltybokaal voor D-pupillen. Later op de avond is de uitreikingen van de schoenen voor de voetballer en topscorers van het jaar. Muzikale omlijsting door DJ Vinyl. Zaterdag 2 september: overdag het Tiki Taka Touzani Circus, 's avonds groots feest met de Après Ski Hut.

Grenswachters - METO op herhaling bij het Zuidwesthoektoernooi.
Vivoo in actie tegen WVV.