Bedrijvengids

Mabro Autoservice BV

Mabro Bergen op Zoom
Ons bedrijf is gevestigd in Bergen op Zoom. Al jarenlang voeren wij onderhoud uit aan ons eigen wagenpark. Reden genoeg om ook uw auto, camper of vrachtauto te onderhouden. We doen dat in een nieuw ingericht bedrijfspand aan de Conradweg 2 in Bergen op Zoom. Onze werkplaats is voldoende uitgerust, en beschikt over diverse bruggen.

De werkplaats is voorzien van geavanceerde apparatuur. Onze medewerkers zijn in het bezit van vakdiploma's.
U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan werkzaamheden.

We hebben het doel om zowel voor particulieren en bedrijven regulier onderhoud te verrichten tegen een scherpe prijs.

Onze diensten:

auto's

Bij het onderhoud aan uw auto kunt u denken aan;
- het verzorgen van de APK- het regulier onderhoud zoals kleine en grote beurt
- het verversen van olie
- het verzorgen van airco controlebeurten
- het leveren en monteren van nieuwe banden
- het spoelen van automaat versnellingsbakken
en nog veel meer.

We zijn een universeeel autobedrijf, voornamelijk gericht op totaalonderhoud. We repareren en onderhouden alle merken auto's.

Campers
Heeft u een camper? Dan kunt u bij Mabro Auto's ook terecht voor onderhoud. Of het nu gaat om het verzorgen van de APK of het onderhouden van het motorsysteem van de camper. Bij Mabro Auto's kunt u altijd terecht. We verzorgen reeds voor veel camper-eigenaren het totaalonderhoud. Wilt u ook onbezorgd genieten van uw camper? Kom dan eens langs bij Mabro Auto's en neem uw camper natuurlijk mee!

Trucks
Vanwege ons eigen wagenpark verzorgen we reeds lange tijd het onderhoud van onze trucks. Dit doen we al jaren in eigen beheer. Reden temeer om ook andere trucks te gaan onderhouden. Mede daardoor is Mabro Auto's gestart. Wilt u een betrouwbaar adres voor onderhoud aan uw truck? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende kennismaking. Voor trucks bieden we daarnaast een 24 uurs bandenservice aan. Staat u met pech of heeft u een klapband? Dan zijn we als Mabro Auto's 24 uur per dag voor u bereikbaar.

Garage
Onze nieuwe garage is sinds kort in Bergen op Zoom geopend. We hebben onze bedrijfsruimte aan de Conradweg 2 in Bergen op Zoom omgetoverd tot een universele garage. Voorzien van alle gemakken die het onderhoud gemakkelijker maken. Zo beschikken we over alle ruimte en maken we alleen gebruik van kwaliteitsmaterialen. Onderhoud is immers het behoud van uw voertuig! Ons goed opgeleid personeel is bekwaam om totaalonderhoud aan uw auto, camper en/of truck uit te voeren.

Airco's
Regelmatig onderhoud aan uw airco-systeem is van groot belang bij een juiste en optimale werking van de airco. Zo moet het koudemiddel elk jaar tijdens een servicebeurt nagekeken worden. Het is belangrijk om frisse lucht uit uw systeem te krijgen. Kies daarom voor betrouwbaar onderhoud.

Occasions

Onze specialisatie:
• auto, camper en truck
• onderhoud alle merken
• airco service
• 24-uurs bandenservice
• automatisch versnellingsbakken spoelen
• APK

MABRO is  sinds mei 2017 ook lid zijn van de BOVAG. Een goede reden om naar ons te komen omdat de Bovag staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Kijk voor meer informatie op onze website!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

Mabro Autoservice BV

Conradweg 2

4612PD Bergen op Zoom

Tel 0164-745007

Ma t/m vrijdag 09.00 – 17.30 uur of op afspraak.