Bedrijvengids

Minheere Installatie Techniek B.V.

Minheere Uw totaal installateur in Tholen, Halsteren, Bergen op Zoom en Steenbergen

Minheere Installatie Techniek B.V. uit Tholen is uw erkende installateur voor de meest uiteenlopende installatiewerkzaamheden. Van de installatie van uw cv-ketel en centrale verwarming tot de aanleg van zonnepanelen en elektriciteit: wij zijn een gedegen partij met jarenlange ervaring in het installatievak. Ook bij eventuele problemen, zoals een lekkage of een cv-storing staan we te allen tijde voor u klaar. Als installateur, loodgieter, elektricien en dakdekker zijn we voornamelijk actief in Tholen, Steenbergen, Bergen op Zoom en Halsteren.

Bij ons staat u als klant centraal. Wij denken graag met u mee en zijn pas tevreden als u dat ook bent. U kunt uitgaan van goede adviezen, een vakkundige installatie en een eerlijke prijs. We werken met de beste materialen en vooraanstaande merken, zodat een lange levensduur van de installatie gegarandeerd is. Bovendien zijn we aangesloten bij branche-organisatie UNETO-VNI en STEK, KViNL en VCA gecertificeerd.

Met Minheere Installatie Techniek B.V. haalt u een echte vakman in huis. Als installateur, loodgieter, elektricien en dakdekker gaan we voor het hoogst haalbare resultaat. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn werkzaam in de regio Tholen, Steenbergen, Halsteren en Bergen op Zoom.

 

Specialist in:
- Centrale verwarming
- Cv-ketel onderhoud
- Elektra
- Loodgieterswerk
- Zonnepanelen
- Airconditioning
- Zonne-energie
- Warmte pompen
- Zonneboilers
- LED verlichting
- Water ontharders

Contactgegevens

Minheere Installatie Techniek B.V.

Energieweg 11s

4691SE Tholen

Tel 0166-605142

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur