Bedrijvengids

LigneNotarissen

Ligne notarissen
Vriendelijk, Vakkundig, Vlot en Voordelig

Ligne Notarissen is al sinds jaar en dag gevestigd in Steenbergen, Oud Gastel en omgeving. Onze notarissen, kandidaat-notarissen, notarisklerken en notariële medewerkers staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en wijzen je, daar waar nodig, op juridische valkuilen.

Ligne Notarissen is aangesloten bij Netwerk notarissen. Netwerk notarissen is een landelijke organisatie van notariskantoren die kennis met elkaar delen. Hierdoor houden Netwerknotarissen elkaar scherp en helder, en kunnen we elkaar adviseren, zodat we jou samen beter kunnen helpen. Niet alleen in de regio Steenbergen en Oud Gastel, waar ons kantoor vestigingen heeft, maar ook in de rest van West Brabant en in Zuid-Holland en Zeeland.

Sinds maart 2017 beschikken wij ook over de akten en dossiers van het notariskantoor in Halsteren. Nadat het notariskantoor in Halsteren eerder dit jaar is gesloten, omdat de notaris op deze vestiging is gestopt, zijn alle akten, dossiers en werkzaamheden van het notariskantoor in Halsteren overgenomen door onze vestiging in Steenbergen. Klanten van het notariskantoor in Halsteren kunnen dan ook gewoon bij ons terecht.

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. Vandaar dat wij van Ligne Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Onze notarissen en medewerkers adviseren op elk gebied van het notariaat, of je nu bijvoorbeeld een huis wilt kopen, een testament wilt maken of het familiebedrijf wilt overnemen, wij staan voor je klaar. Ook voor fiscaal advies op notarieel gebied, ondernemersvragen en erfrechtvragen kunnen onze medewerkers adviseren en de noodzakelijke documenten voor u opstellen.

Wij maken vooraf duidelijke afspraken met u, zodat u weet waar u met ons aan toe bent.

Contactgegevens

LigneNotarissen

Doktersdreefje 2

4651AX Steenbergen

Tel 0167-56 46 50

Op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur