Bedrijvengids

Dierenpension Hoevekestijn

Van een goed dierenpension mag u extra zekerheid verwachten!

U stelt eisen aan uw vakantie-adres, daarbij gaat u niet over één nacht ijs. U laat zich informeren over kwaliteit, prijs, over de service. Heel logisch dat u als kritisch huisdierbezitter geen genoegen neemt met "zomaar" een dierenpension.

Wij begrijpen dat maar al te goed. Uw hond of kat gaat u aan het hart, dient de beste verzorging te krijgen, zeker als u zelf geniet van een welverdiende vakantie.

Gun uw huisdier het beste en breng hem naar Dierenpension Hoevekestijn in de Wouwse Plantage.

Een goed dierenpension?
Er zijn veel pensions en pensionnetjes. Aan een aantal eisen voldoen ze allemaal. Maar of ze voldoen aan uw specifieke eisen is zeer de vraag. U wilt immers een tweede huis voor uw kameraad?

Maar hoe herken je nu een goed dierenpension?
Daarom hebben wij met alle andere Dibevo-dierenpensionhouders de handen ineen geslagen en ons verplicht aan een aantal regels te voldoen. Zo onstonden in 1986 "algemene voorwaarden voor verblijf buiten voor honden Dibevo dierenpensions". Officieel gedeponeerd. Aan deze eisen kunnen lang niet alle pensions voldoen. Deze strenge regels waarborgen een verantwoord verblijf in ons Dibevo-dierenpension of die van onze collega's.

U kunt de algemene voorwaarden voor Dibevo-dierenpensions bij ons opvragen. In de "algemene voorwaarden" staan uw zekerheden nog eens op een rij. Mocht u toch nog vragen hebben, wendt u zich dan tot ons Dibevo-dierenpension.

Voor meer informatie kijk op onze website: www.hoevekestijn.nl

Voor dierenvoeding voor hond en kat kunt u ook bij ons terecht. Kijk op: www.happydog.nl

Contactgegevens

Dierenpension Hoevekestijn

Julianaweg 11

4725SG Wouwse Plantage

Tel 0165-379877

Wij zijn dagelijks geopend van 08.00 – 10.00 uur en van 17.00 – 18.00 uur.
Eerste kerstdag zijn wij gesloten.