Bedrijvengids

Autobedrijf Loos

WELKOM BIJ BOVAG AUTOBEDRIJF LOOS!
VAKBEKWAAM, VRIENDELIJK EN KLANTGERICHT


Al meer dan 35 jaar zijn wij een klein, onafhankelijk Bovag autobedrijf in Huijbergen. Behalve verkoop van nieuwe en gebruikte auto's zijn wij gespecialiseerd in reparatie en onderhoud, snel service banden, accu's, APK en ruitreparatie/vervanging. Ook is er bij aankoop van een auto de mogelijkheid om te kiezen voor een langere garantie of onderhoudscontract.

Ons bedrijf bestaat uit een knusse showroom en een uitgebreide werkplaats. Daarbij beschikken we over een geautomatiseerd Texaco benzinestation en zelfservice wasbox die 7 dagen per week zijn geopend.

Op werkdagen zijn wij geopend van 8.00 tot 18.00 en op zaterdag van 8.00 tot 12.30 uur. Doordeweeks zijn onze vakbekwame monteurs tot uw beschikking. Op zaterdagochtend kunt u geholpen worden aan onze benzinepomp.

Graag tot ziens bij Bovag Autobedrijf Loos !

Texaco benzinestation
Sinds enkele jaren beschikken we over een geautomatiseerd Texaco benzinestation met betaalautomaat. De benzinepomp is iedere dag beschikbaar van 's ochtends 06.00 uur tot 23.00 uur 's avonds. De automaat accepteert alle bankpassen, maar u kunt ook betalen met o.a. de Texacopas, Visa, Maestro en MTC.

Let op: U kunt alleen LPG tanken wanneer er personeel aanwezig is. Op werkdagen van 8.00 tot 18.00 en op zaterdag van 8.00 tot 12:30 uur.

Financieren
Als het gaat om financieringen heeft Autobedrijf Loos een samenwerking met Bekaro BV, een zeer ervaren en gespecialiseerde intermediair voor autofinancieringen.

Omdat Bekaro BV samenwerkt met meerdere gerenommeerde financieringsmaatschappijen, zijn zij in staat om vrijwel alle in de markt bestaande producten (particulier en zakelijk) aan te bieden tegen een zeer scherpe rente.

Mogelijke productvormen zijn o.a.:
- Doorlopend krediet
- Aflopend krediet (persoonlijke lening / huurkoop)
- Private lease (leeftijd auto max. 24 maanden)
- Financial lease

Verzekeren
Als het gaat om autoverzekeringen heeft Autobedrijf Loos een samenwerking met Bekaro BV, een zeer ervaren en gespecialiseerde intermediair voor autoverzekeringen.

Omdat Bekaro BV samenwerkt met ongeveer tachtig gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen, kunnen zij u op dit gebied uiterst concurrerende premies aanbieden. Deze premieofferte kunt u gratis en snel opvragen door het aanvraagformulier ingevuld te versturen. U zult dan op zeer korte termijn antwoord krijgen. Altijd doen dus.

Mogelijke productvormen zijn o.a.:
- All risks
- WA + beperkt casco
- Uitsluitend WA
- Rechtsbijstand
- Ongevalleninzittenden

Contactgegevens

Autobedrijf Loos

Bergsestraat 23a

4635RD Huijbergen

Tel 0164642528

Op werkdagen zijn wij geopend van 8.00 tot 18.00 en op zaterdag van 8.00 tot 12.30 uur. Doordeweeks zijn onze vakbekwame monteurs tot uw beschikking. Op zaterdagochtend kunt u geholpen worden aan onze benzinepomp.