Bedrijvengids

Autobedrijf Oude Molen

Autobedrijf De Oude Molen – Halsteren
Na dik tien jaar ervaring bij een Renault dealer in Bergen op Zoom hebben wij besloten om zelf een garagebedrijf te beginnen. Wij doen alle merken, maar gezien onze ervaring zijn we gespecialiseerd in Renault. Hiervoor hebben wij de juiste diagnose apparatuur aangeschaft en is ook al het speciaal gereedschap aanwezig om uw auto op de juiste manier te repareren.

Sinds enkele jaren hebben wij dit uitgebreid met de Opel Vivaro en de Nissan Primastar. Dit zijn in principe dezelfde bussen als de Renault Trafic op wat kleine details na. Doordat we deze bussen zo vaak binnen krijgen zijn we inmiddels zeer bekent met de probleempjes die zich voor kunnen doen. We kunnen hierdoor een snelle diagnose stellen en in veel gevallen ook de auto direct weer maken. Wij kunnen ons dus terecht specialist noemen!

Ik begrijp maar al te goed dat wanneer iemand die zijn bus nodig heeft voor z'n werk hem niet lang kan missen. Daarom is bij ons het streven uw bus of bedrijfsauto zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen. Mocht hij onderweg stuk gaan, dan behoort het ophalen ook tot de mogelijkheid. En als we hem dan echt niet in no-time kunnen maken kunnen we altijd passend vervangend vervoer regelen.

Onze diensten:
Renault Specialist

Reparatie: Wij repareren precies hoe u zelf wilt! Een uitlaat gaat vroeg of laat kapot, maar ook is dit vandaag de dag nog steeds te lassen. U als klant bepaalt wat we repareren en hoe we het moeten doen. We kunnen uw auto maken met originele onderdelen van het merk dat u rijdt, we kunnen eerste klas after-market onderdelen gebruiken of zelfs gebruikte onderdelen monteren als u dat wilt. Dit gaat inderdaad weer 100% in overleg met u.

Wel zullen we altijd ons advies geven over de reparatie. Sommige auto's hebben onderdelen erin waarvan het bekend is dat ze "vaker" kapot gaan. In zo'n geval is het dus zonde gebruikte onderdelen te gebruiken.

Verder repareren we zo goed als alle auto's.

Onderhoud: Modern onderhoud is een vak apart. Hedendaagse auto's hebben niet meer zoiets als kleine en grote beurten, men spreekt eigenlijk meer over
periodiek onderhoud. Dit is per auto verschillend. Als u uw auto bij ons brengt wordt er eerst gekeken welk onderhoud de auto nodig heeft. We kijken naar de kilometerstand en achterhalen wat voor onderhoud uw auto als laatst heeft gehad.
Ook is aan de staat van diverse onderdelen op te maken wat wel en wat niet vervangen hoeft te worden. In overleg met de klant besluiten we dan welk onderhoud uit te voeren.

Airco: Voor een klein bedrag voeren wij een complete airco service uit. Dit houdt in dat de hoeveelheid koude middel weer op het juiste niveau gebracht wordt, de olie uit het systeem ververst wordt en er een UV addatief toegevoegd wordt om lekkage op te sporen.

Tevens kunnen we diagnose uitvoeren mocht uw airco helemaal niet werken. Hiervoor kunnen de uit te voeren werkzaamheden erg verschillen. Kosten in overleg met de klant.

APK: Apk is een jaarlijks verplicht bezoek aan de garage, maar niks om bang voor te zijn. De overheid heeft een aantal regels opgesteld waaraan uw voertuig moet voldoen om op
de weg te mogen. Persoonlijk zien we het als een goede zaak, want u begeeft zich tenslotte ook liever in een veilige auto tussen het verkeer. De regels die het rijk daarvoor opstelt zijn eigenlijk vrij zwart wit, of het is goed, of het is fout.

Dat is ook onze manier van het uitvoeren van een apk keuring: goed is goed, afkeur is afkeur. Een onderdeel onterecht afkeuren komt bij ons dus ook niet voor. Wel kunnen wij u vanuit ons technisch oogpunt het advies geven een onderdeel te vervangen, maar als de regels van de apk keuring het onderdeel niet afkeuren zullen wij dat zeker ook niet doen.

U als klant heeft dus ten alle tijden het laatste woord in wat er aan uw auto gebeurt.

U vindt ons aan de Steenbergseweg 6A, naast het Texaco station, tegenover hotel de Ram.

Contactgegevens

Autobedrijf Oude Molen

Steenbergseweg 6a

4661RJ Halsteren

Tel 0164-687020

Maandag t/m vrijdag van 08.30 uur – 17.30 uur