Bedrijvengids

Bartels Administratiekantoor

Administratiekantoor Bartels is al bijna 50 jaar een begrip in de Zuidwesthoek. Een team van 8 ervaren administrateurs staat klaar voor bedrijf, particulier en MKB. Het verzorgen van een volledige administratie, het opmaken van tussentijdse en jaarcijfers, het voeren van een loonadministratie, het uitvoeren van controles: administratiekantoor Bartels doet het snel en vakkundig. Vragen worden snel – in veel gevallen binnen een dag – beantwoord, en deskundig advies op maat spreekt vanzelf.

Administratie- en belastingzaken draaien om meer dan cijfers alleen, vindt men bij Administratiekantoor Bartels. Cijfers zijn vertrouwelijk en vaak persoonlijk. Klanten ervaren het als prettig dat er bij Administratiekantoor Bartels altijd een vast aanspreekpunt is, en dat het personeel zijn klanten vaak al jaren, en soms zelfs generaties lang, kent. Bij Bartels is een klant geen nummer: het team van Administratiekantoor Bartels gaat altijd voor het beste resultaat, voor elke klant.

Administratiekantoor Bartels is lid van NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen).

Wederzijds vertrouwen is essentieel. De particulier, de startende ondernemer en de ervaren zelfstandige voelen zich allemaal thuis bij Administratiekantoor Bartels. Voor elke doelgroep is de juiste expertise in huis. Een deskundige administrateur biedt altijd voordeel!

Administratiekantoor Bartels is gevestigd aan de Raadhuisstraat 124 in Hoogerheide.

Contactgegevens

Bartels Administratiekantoor

Raadhuisstraat 124

4631NJ Hoogerheide

Tel 0164-613780

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

08.15 - 17.00 uur
08.15 - 17.00 uur
08.15 - 17.00 uur
08.15 - 17.00 uur
08.15 - 17.00 uur