Bedrijvengids

Halsterse Tennisvereniging

De Halsterse Tennisvereniging (HTV), een actieve, gezellige en gezonde vereniging

Als sportvereniging heeft HTV zich sinds haar oprichting, op 7 september 1960, ontwikkeld tot een gezonde en gezellige tennisvereniging waar veel evenementen en activiteiten georganiseerd worden voor en door de leden. Er kan zowel op prestatief gebied als op recreatief gebied getennist worden.

HTV heeft ongeveer 700 leden waarvan 150 jeugdleden. Er is geen wachtlijst, dus iedereen is welkom als nieuw lid. Twee keer per jaar vinden open dagen plaats waaraan u kosteloos kunt deelnemen en waar het mogelijk is in te schrijven voor een starterspakket.

Op sportpark De Beek, op een steenworp afstand van nieuwbouwwijk De Schans, liggen negen smash court (winter)banen aangevuld met twee minibanen. Deze banen worden gehuurd van de gemeente Bergen op Zoom en de gebouwen behorend bij de accommodatie zijn HTV eigendom. Onlangs zijn drie banen volledig gerenoveerd.

HTV beschikt over drie gediplomeerde trainers met een ruime ervaring. Zowel jeugdleden als leden vanaf 18 jaar kunnen wekelijks lessen volgen.

Gedurende het seizoen vinden er diverse evenementen plaats waaraan leden kunnen deelnemen. Hoogtepunten hierbij zijn de vrijdagavondcompetitie, de racketavonden, de Open toernooien, het mini-maxi toernooi en de clubkampioenschappen.

Onze actieve jeugdcommissie organiseert jaarlijks samen met de trainers voor de basisschooljeugd activiteiten waarbij de jeugd kan kennismaken met de tennissport en onze vereniging.

Wilt u kennismaken met onze vereniging, u bent altijd van harte welkom. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.htvhalsteren.nl.

Contactgegevens

Halsterse Tennisvereniging

De Beeklaan 39

4661 RK Halsteren

Tel 0164686932

N.v.t.