Bedrijvengids

J & W Bouwpartners

BPG J&W Bouwpartners is zelfstandige groothandelaar van ruw- en afbouwmaterialen. De firma richt zich op de professionele verwerkers van bouwmaterialen, zoals aannemingsbedrijven, bouwbedrijven, klusbedrijven en zzp'ers. Daarnaast zijn agrariërs, hoveniers, stratenmakers en particulieren bij BPG J&W Bouwpartners op het juiste adres. J&W Bouwpartners is aangesloten bij de landelijk opererende inkooporganisatie 4+ Bouwmaterialen groep b.v. . Door de aansluiting bij deze inkooporganisatie in combinatie met deelname in de BPG-formule zijn wij in staat om u een hoge servicegraad en concurrerende prijzen te bieden. Vakkundig advies en een persoonlijke benadering staan daarbij altijd nog hoog in het vaandel.

Het bedrijfspand en de showroom van BPG J&W Bouwpartners zijn gevestigd op de voormalige locatie van "Steenfabriek Wouwse Plantage", centraal gelegen tussen de gemeentes Woensdrecht, Bergen op Zoom, Roosendaal en Essen (B). In de showroom met kantoor vindt u "De Steenoven Wouwse Plantage". In de oude steenfabriek worden geen stenen meer gebakken, maar de oven leeft nog steeds. Zo treft u in de steengalerij (in en rondom de voormalige ringoven) een zeer ruime collectie stenen aan. U maakt uw keuze uit een zeer uitgebreid aanbod met vele denkbare soorten, kleuren en modellen. Een bezoek aan deze oude ringoven is ook zonder bouwplannen zeker de moeite waard.

Ruwbouw:
Van fundering tot en met de laatste dakpan is BPG J&W Bouwpartners uw partner voor de ruwbouwmaterialen. Naast de traditionele bouwmaterialen levert BPG J&W Bouwpartners ook bouwonderdelen zoals systeemvloeren en prefab elementen voor muur en dak.

Afbouw:
Uw woning afwerken in de stijl die bij u past. Dat kan met de interieurproducten van BPG J&W Bouwpartners. Hierbij kunt u denken aan wand- en vloertegels, parketvloeren, laminaatvloeren, pvc-vloeren en wand- en plafondbekleding. Daarnaast levert men binnen- en buitendeuren, dakramen, lichtkoepels, stucmortels en nog veel meer. Laat u vrijblijvend informeren en kom langs in de showroom.

Hout- en plaatmateriaal:
J&W Bouwpartners levert een ruim assortiment aan hout- en plaatmateriaal. Het aanbod is van hoogwaardige kwaliteit en afgestemd op meerdere toepassingen. Door rechtstreekse import uit onder meer Scandinavië is het aanbod veelzijdig en interessant.

Infra en tuin:
Voor infrawerken en de tuin levert BPG J&W Bouwpartners een compleet assortiment aan bestratings- en erfverhardingsmaterialen. Stratenmakers en hoveniers zijn hierin onze doelgroep, maar ook de particulier is van harte welkom. U kunt bij ons gebruik maken van onze showtuin waar een groot deel van het assortiment gepresenteerd wordt. Producten zoals kunstgras, straatkolken, afwatering, schuttingen en tuinhout zijn uiteraard ook in ons assortiment aanwezig. Onze gespecialiseerde medewerkers staan u graag te woord.

Agrarische markt:
De agrarische markt is binnen BPG J&W Bouwpartners een specialisme. Dit uit zich onder meer in dealerschappen van topmerken zoals Recticel Insulation en Eternit. BPG J&W Bouwpartners is bij uitstek het juiste adres voor isolatie, golfplaten, stalen dak- en wandpanelen, hout- en plaatmateriaal en stalramen en -deuren.

Bouwpartnershop:
In de bouwpartnershop vindt u bouw gerelateerde producten zoals gereedschappen, lijmen en kitten, schroeven, spijkers, ankers en overige ijzerwaren, pvc buizen en hulpstukken, schuurpapier en kwasten cv-materiaal, elektra, contactdozen, sanitair, dekkleden en folie, werkkleding en veiligheidsartikelen.

Magazijn en buitenopslag:
BPG J&W Bouwpartners beschikt over een overdekt magazijn en een groot terrein voor buitenopslag. Vanuit Wouwse Plantage vertrekken dagelijks vrachten naar de bouwplaats, maar ook afhalen behoort tot de mogelijkheden.

Contactgegevens

J & W Bouwpartners

Plantagebaan 227

4725AC Wouwse Plantage

Tel 0165-379655

Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.30 uur
Showroom van 8.30 tot 17.30 uur

Zaterdag van 8.00 tot 16.30 uur
Showroom van 8.00 tot 16.30 uur