Bedrijvengids

Rick Baaij Dakwerken

Rick Baaij Dakwerken werkt op hoog niveau

Al sinds 2006 werkt Rick Baaij op hoog niveau. Sinds hij als zelfstandig dakwerker begon bracht hij niet alleen ontelbaar veel uren door op daken in de regio, hij ontwikkelde ook een goede naam onder honderden tevreden klanten. Rick Baaij is een vakman die ook als adviseur zijn meerwaarde weet te verhelderen.

"Mensen bellen mij regelmatig te laat", zegt Rick Baaij, "natuurlijk sta ik altijd klaar als er lekkage is, maar ik zou nóg liever hebben dat mensen die lekkage voorkomen. Een solide dak staat of valt met goed onderhoud, en dat wordt wel eens vergeten. Regelmatig het blad van het dak halen, en goed kijken naar afvoeren en naadjes. Wanneer het dak onderhoud nodig heeft, staan wij er óók. Daarmee zijn lekkages vaak te voorkomen, en dat scheelt veel. Ook financieel!"

Rick Baaij houdt van zijn vak: van de afwisseling in projecten, van de diverse klanten en de keur aan materialen waarmee hij werkt. Als specialist doet hij er alles aan om op hoog niveau te werken: dat betekent een onberispelijke afwerking, de mooiste en meest duurzame materialen en de beste service. "Als een klant belt sta ik er zo snel ik kan", zegt hij.

Oude woningen, nieuwbouw of bedrijfspanden, voor Rick Baaij kennen ze geen geheimen. "Ik werk samen met diverse aannemers en heb al ontelbare mooie projecten mogen doen. Op een mooi EPDM-dak op een bedrijfspand kan ik net zo trots zijn als op een stijlvolle afwerking van een mooie bungalow", zegt hij, "en met EPDM werk ik net zo graag als met bitumen, pvc of kunststof. Ook voor een pannendak deins ik trouwens niet terug."

Een goed dak kan zo'n 20 jaar mee, zeker bij goed onderhoud. In welke levensfase een dak zich ook bevindt: Rick Baaij Dakwerken houdt het gezond.

Contactgegevens

Rick Baaij Dakwerken

Gripkeshof 84

4661VW Halsteren

Tel 06-21495769