Bedrijvengids

Metaaltechniek Tholen B.V.

Een stukje historie...
Metaaltechniek Tholen is een bedrijf dat is gespecialiseerd in de machinale bewerking van staal, RVS, titanium, kunststoffen etc. In 1994 startte Cees Gommers zijn bedrijf in het bedrijfsverzamelgebouw te Sint-Maartensdijk. 
Vanaf oktober 1997 hebben we onze intrek genomen in een nieuw modern bedrijfspand op het industrieterrein 'Welgelegen' in Tholen. 
Einde 2007 vond Cees het tijd worden voor een nieuwe uitdaging en droeg hij het bedrijf over aan de huidige eigenaar Leo Rijnberg die het bedrijf al heel goed kende vanuit zijn vorige functie als inkoper.

Veelzijdig en flexibel...
Onze bedrijfshal is van alle gemakken voorzien, met bijvoorbeeld twee x 5T aan hefcapaciteit en LED verlichting. Wij zijn ook bijzonder trots op ons moderne en bijna volledig computergestuurde machinepark. 
Hierdoor kunnen wij voor onze klanten vrijwel ieder specifiek product geheel volgens specificatie vervaardigen.
Een goed voorbeeld hiervan zijn de vele CNC 'Okuma' machines, draaibanken al dan niet met stafaanvoer en aangedreven gereedschap, freesbanken in zowel verticale als in horizontale uitvoering al dan niet met palletwisselaar.

Maar ook op het gebied van kotteren zijn we goed geoutilleerd met mogelijkheden om ook wat grotere delen aan te kunnen pakken. 
 

Alle opdrachten worden door ons met de grootste nauwkeurigheid en geheel naar de wensen en eisen van de klant uitgevoerd. Wij zijn al sinds 1994 NEN-EN-ISO-9001:2008 gecertificeerd.

Contactgegevens

Metaaltechniek Tholen B.V.

Ondernemersweg 16

4691SL THOLEN

Dagelijks 7:30 – 17:00 uur