Bedrijvengids

Visio Vireo Tuinen

Het Tuingeluk van Visio Vireo Tuinen

Ben je op zoek naar Tuingeluk? Dan vind je Visio Vireo tuinen aan je zijde voor deskundig advies, en voor de aanleg, renovatie of het onderhoud van je tuin.

Ondernemer John Bijlsma weet al zijn hele leven hoeveel ontspanning, plezier en geluk je in eigen tuin kunt vinden en brengt dat Tuingeluk sinds 2001 over aan zijn klanten. Hij doet dat met een deskundig en betrokken team, dat weet hoe je creativiteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap combineert, en waarvoor geen project te groot of te klein is.

Als deel van het collectief Dutch Quality Gardens, een vereniging van bedrijven die ervan overtuigd is dat een betere wereld begint in eigen tuin, blijft Visio Vireo Tuinen zich nu en in de toekomst inspannen voor het tuingeluk van huidige en toekomstige generaties, door op duurzame wijze te streven naar de juiste mix tussen groen en verharding. Heeft je tuin een voorjaarsbeurt nodig? Heeft je tuin behoefte aan een opfrisbeurt? Heb je stormschade? Of krijg je binnenkort de sleutel van je nieuwe woning? John Bijlsma is altijd bereikbaar voor een vrijblijvende kennismaking.

Contactgegevens

Visio Vireo Tuinen

Franseweg 62a

4651GG Steenbergen

Tel 0167-560619