Bedrijvengids

Jannie Hulsbergen Uitvaarverzorging

Uitvaartverzorging Jannie Hulsbergen

Bij uitvaartverzorging Jannie Hulsbergen staan persoonlijke aandacht, flexibiliteit en piëteitsvolle verzorging voorop in haar onderneming.

Nabestaanden kunnen veel zelf doen wanneer dit gewenst is en ontvangen de nodige ondersteuning of advies. Aanwezigheid vanuit de onderneming maar wel op de achtergrond. Zo krijgt de uitvaart een persoonlijk karakter.

Bij uitvaartverzorging Jannie Hulsbergen kan men kiezen uit enkele mogelijkheden betreffende het opbaren zoals
het opbaren in de huislijke aula,
Marconilaan 2,
Bergen op Zoom.

Opbaren in de 24-uurs familiekamer,
Melanendreef 31,
Bergen op Zoom.


In de 24-uurs familiekamer kan men de dierbare bezoeken zonder hiervoor een afspraak te maken. In Nieuw-Vossemeer beheert zij de afscheidskamer, aan de Achterstraat 13, zijkant van de Joannes de Doperkerk, voorheen het mortuarium. Indien men kiest voor thuis opbaren, heeft Jannie hiervoor ook de nodige benodigdheden. Uitvaartverzorging Jannie beschikt ook over opbaarplateaus zodat opbaren in een kist niet direct noodzakelijk is.

Zowel in de aula als in de 24-uurs familiekamer is het mogelijk om een uitvaartbijeenkomst te houden van ongeveer 25 personen.

Soms kiezen mensen ervoor om hun eigen uitvaart vooraf te bespreken. Tijdens de daadwerkelijke voorbereiding van de uitvaart vormen deze wensen een basis. Het geeft de nabestaanden een goed gevoel wanneer je aan de wensen van de overledene, omtrent de uitvaart hebt kunnen voldoen.

Samen met de uitvaartleidsters Jeanne Huijsmans uit Steenbergen, Constance Brugmans uit Roosendaal en de medewerksters voor overige werkzaamheden, vormen zij een goed team om een uitvaart met aandacht en piëteitsvol te regelen en te realiseren.

Mochten er vragen zijn omtrent de uitvaart, of belangstelling voor een boekje persoonlijke uitvaart naar wens, neem gerust contact op met
uitvaartverzorging Jannie Hulsbergen, telefoonnummer 0164-246664 of 06-51910414.

Voor Steenbergen en Nieuw-Vossemeer is direct contact mogelijk met Jeanne Huijsmans: 06-13433461.

Aula
Marconilaan 2
4622 RD Bergen op Zoom
naast de Protestantse Begraafplaats
bereikbaar via de Drebbelstraat

24-uurs familiekamer
Melanendreef 31A
4614 GK Bergen op Zoom

Contactgegevens

Jannie Hulsbergen Uitvaarverzorging

Loonberg 26

4617NX Bergen op Zoom

Tel 246664

24 uur per dag te bereiken