Bedrijvengids

Vermeulen dak en zinkwerken

Een jong dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in:
- hellende en platte daken
- zinken goten
- zinken fels- en roevendaken
- gevelbekledingen, groendaken

Ook plaatsen wij voorzieningen op het gebied van veiligheid op daken.

Wij leveren eerste klas werk met uitsluitend topmaterialen, waardoor wij een ruime garantie op de door ons uitgevoerde werken geven.

Transparante offerte
Na met u uw wensen en mogelijkheden overlopen te hebben, kunt u van ons een geheel vrijblijvende en kosteloze offerte verwachten.
Op een duidelijke en heldere wijze worden de werken aan u voorgesteld, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Vermeulen dak- en zinkwerken werkt volgens de normen die gelden voor goed dakvakmanschap. U kunt gerust zijn, uw dak is bij ons in goede handen.

Toepassingen
Van hellende- en platte daken tot zinken goten, zinken fels- en roevendaken, gevelbekledingen, groendaken en veiligheid. Vermeulen dak- en zinkwerken werkt volgens de normen die gelden voor goed dakvakmanschap en staat garant voor een goede uitvoering.
We verrichtten tevens diverse kleine dakgerelateerde timmerwerkzaamheden.  

Vermeulen dak- en zinkwerken, waar dakwerk vakwerk is!

BESPAAR TOT 25% OP UW ENERGIEKOSTEN!
Verschillende daken worden op verschillende manieren geïsoleerd. Een verkeerde aanpak kan leiden tot schimmelvorming en vochtproblemen. Wij hebben de expertise in huis om uw dak op de juiste manier te isoleren. 

Het isoleren van uw dak verhoogt tevens het comfort van uw woning. U heeft minder last van tocht of een koude uitstraling. Dakisolatie werkt ook geluiddempend, waardoor u minder last heeft van geluiden van buiten.

De voordelen van dakisolatie
- bespaart energie
- verhoogt uw comfort in huis
- waardevermeerdering van uw huis
- effectief tegen tocht en tegen geluidsoverlast
- milieuvriendelijke besparing CO2 uitstoot

Uw investering verdient zich snel terug.

Dakveiligheid
Veilig en duurzaam werken op hoogte

Bij werken op hoogte neemt men ten alle tijden de veiligheid in acht. Dit deels door oplettendheid van onze medewerkers, maar ook door het gebruik te maken van door op het dak aangebrachte veiligheidsvoorzieningen.
Vermeulen dak- en zinkwerken plaatst voor u veiligheidsvoorzieningen welke voldoen aan de Europese norm EN 795.
Ons werk maakt veilig en duurzaam werken op hoogte een gegarandeerde zekerheid.
Wij nemen de zorg die u als gebouweigenaar heeft voor de veiligheid aan uw gebouw vrijwel geheel weg door onze toepassingen op het gebied van veiligheid en veilig werken aan uw dak.

Neem contact met ons op en zorgen samen met u voor een veilig werkgebied op uw dak.

Dakbeheer en -onderhoud
Levensduur van uw dak.

Om de levensduur van uw dak te garanderen is vakmanschap het eerste vereiste, zowel bij het aanbrengen van uw dak als het plegen van onderhoud na dat uw dak gelegd is, wij kunnen op deze manier de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen. Naargelang uw wensen kunnen wij minstens een keer per jaar uw dak in onderhoud nemen. Er wordt gecontroleerd en, waar nodig word er onderhoud gepleegd. Hierbij wordt ook uw dak bezemschoon opgeleverd zodat verstoppingen en daarop volgende ongemakken tot een verleden behoren.

Contactgegevens

Vermeulen dak en zinkwerken

Kempensdam 1

4411DG Rilland

Tel 06-12614511