Bedrijvengids

Bowlinghut de Praeter

Eetcafé- bowlinghut de Praeter
Bowlinghut de Praeter is een bedrijf met een rijke familiegeschiedenis en is ontstaan in 1964 uit het (eet)café wat bij de naastgelegen camping hoorde. Hier vonden reeds in het verleden vele mensen hun plezier en vertier. Door hier in 1998 flink uit te breiden en er 4 bowlingbanen aan toe te voegen. tijdens een uitgebreide verbouwing werd het mogelijk om het plezier wat velen al kenden, te vergroten en te delen met een nóg groter publiek. In 2006 werd hier onze ruime serre nog aan toegevoegd. Tenslotte hebben we nog een terras die het helemaal compleet maakt.

Gezellig met zijn tweetjes of met een grote groep voor een feestje, iedereen krijgt van ons de aandacht die hij of zij verdient. Ik en mijn team staan graag klaar voor onze gasten en we zullen er altijd ons best voor doen om u een onvergetelijk en aangenaam uitje te kunnen bieden. Of dit nu is om te bowlen, te borrelen, te eten of allemaal; bij de Praeter is het mogelijk.

De Praeter is daar waar gezelligheid geen tijd kent, waar ons, ons kent en wij ú graag wil leren kennen.

Bowlen
In onze bowlinghut hebben we vier touwtjesbanen met computerscore. Over de score hoeft u zich dus geen zorgen te maken, want deze wordt door de computer bijgehouden. (tegen betaling kunnen wij eventueel de score in uw voordeel bijstellen) Voor de kinderen kan eventueel de goot omhoog (nieuw systeem).

Tijdens het bowlen kunt u zichzelf naast een drankje ook trakteren op zowel warme als koude hapjes. Komt u met een groep van minimaal 18 personen en reserveer u 3 a 4 bowlingbanen dan krijgt u 50% korting per baan tussen 11.00 uur en 13.00 uur.

Eten
Naast bowlen kunt u bij ons tevens lekker eten. U kunt een compleet arrangement boeken of via onze menukaart een keuze maken. Sinds de invoering van het rookverbod zijn we volledig rookvrij. Voor de rokers hebben wij een rookkamer!

Onze menukaarten kunt u op onze website terugvinden. Wij bevelen u aan om vooraf te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Arrangementen
U kunt onze arrangementen boeken vanaf 2 personen.

Kids & jeugd
We hebben verschillende kinderarrangementen. Hier kunt u voor bellen, mailen of online reserveren.
- het Dot feestje
- het Pin feestje

of

Gezellig een uurtje bowlen met keuze uit een frisdrank en een zakje chips.

Voor de jeugd vanaf 13 jaar tot 18 jaar met min 5 personen op woensdag t/m vrijdag:
Gezellig een uurtje bowlen en aansluitend Kipsate of Spare ribs eten met twister friet en steak friet  inclusief 1 frisdrank

Kijk voor meer informatie en prijzen op onze website!

Contactgegevens

Bowlinghut de Praeter

Veerweg 1A

4681RH Nieuw-Vossemeer

Tel 0167 502512

Van 1 september tot 1 juni op maandag en dinsdag gesloten, vanaf 1 juni tot 1 september alleen op maandag gesloten. Op feestdagen zijn wij altijd open uitgezonderd oud & nieuw maar u kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week online reserveren.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
Gesloten
12.00 - 23.00 uur
12.00 - 23.00 uur
12.00 - 0.00 uur
12.00 - 0.00 uur
12.00 - 23.00 uur