Anja van Dijk-Schulting
Anja van Dijk-Schulting Foto: Bep Tielemans

Maak je pensioentijd gouden tijd

Algemeen

HUIJBERGEN - REGIO - Wellicht duren de dagen soms té lang nu je met pensioen bent. Je hebt meer tijd, maar bent zoekende waarmee je die tijd wil invullen. Soms pieker je, wat wil ik nu écht? 

De derde levensfase komt met uitdagingen. Fysiek en emotioneel is alles anders geworden, de kinderen hebben jou niet meer nodig, je werkend leven is voorbij en daar wil je op een goede manier mee om gaan.

Om in te spelen op die veranderingen kan je wel wat hulp gebruiken. Bloom Begeleiding gaat samen met jou op zoek naar jouw kracht zodat je de wereld weer met vertrouwen tegemoet kan treden. Geen quick fixes maar maatwerk, afgestemd op de behoeften van elke individuele vrouw. Met elke stap, elke doorbraak, komt de horizon dichterbij, een belofte van een betere toekomst. In deze tijd van overvloedige kennis en grenzeloze mogelijkheden, is passiviteit geen optie. Het is een tijd van actie, van het grijpen van kansen en het maken van weloverwogen keuzes. Zelfs in de derde levensfase, schuilt een oceaan van mogelijkheden. Het vergt moed om de handschoen op te pakken, om te vechten voor een leven van vitaliteit en kracht. Voor velen is dit een nieuwe weg, bezaaid met obstakels en uitdagingen. Maar in deze reis, ligt de belofte van zelfontdekking en groei. Hulp is nabij voor hen die durven te vragen. In een wereld van verbondenheid en begrip, biedt een holistische benadering een licht in de duisternis. Gezondheid, welzijn en geluk zijn schakels in de ketting van het leven. 

Bloom Begeleiding, Anja van Dijk-Schulting,

Website: https://bloombegeleiding.nl