Afbeelding

Bingomiddag voor Hartekind

Algemeen

HUIJBERGEN - Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend dat alle kinderen gezond geboren worden, helaas is dat niet altijd de realiteit. Jaarlijks worden ouders, broertjes, zusjes en grootouders geconfronteerd met het bericht dat hun baby, kind of kleinkind een hartafwijking heeft, helaas in Nederland doodsoorzaak nummer 1 onder kinderen tot 15 jaar. 

Dan wil je toch dat er alles aan gedaan wordt om het kindje te behandelen en hopelijk te genezen? Er is nog veel onderzoek nodig om hartafwijkingen vroegtijdig op te sporen en te behandelen.

‘Om dit mede mogelijk te maken nemen wij, Marinus en Ella, deel aan Hartenvijf. 5 zware etappes fietsen in de Pyreneeën,  600 kilometer en 12.500 hoogtemeters. Onze reis en accommodatie betalen we zelf, daarnaast moeten we minimaal €3000,= sponsorgeld ophalen. Dit komt ten goede van de Stichting Hartekind.

Hiervoor organiseren wij op zondag 26 mei een gezellige bingo. We hebben aparte rondes voor zowel kinderen als voor volwassenen. Een bingo waar mooie prijzen te winnen zijn, zoals een fiets ter waarde van €499,=, een hotelovernachting, cadeaubonnen van plaatselijke winkeliers en veel meer. Ook is er live muziek van de band Mellow Yellow 69. Het belooft dus een gezellige middag te worden bij Camping Costa Kabrita in Huijbergen. Komt u ook?’ Voor meer informatie of opgeven voor de bingo kunt u een mail sturen naar: ellasoffers@gmail.com

Zie ook info over de bingo op pagina 46 in deze krant.
Website is: https://gratis-4864969.jouwweb.site/