Afbeelding

Aanleg padelbanen begonnen

Algemeen

HALSTEREN - De Halsterse Tennis Vereniging (HTV) is officieel van start gegaan met de aanleg van twee padelbanen. “Het hele traject heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar het is ons gelukt.” Aldus een trotse voorzitter Marco van Elzakker.

Als de bouw volgens planning verloopt, dan zijn de padelbanen in de zomer van dit jaar speelklaar en is iedereen van harte welkom om deze uit te komen testen. Naast padelbanen wordt in overleg met de gemeente Bergen op Zoom ook een geluidswerende muur geplaatst zodat de omgeving geen geluidshinder gaat ondervinden.

Marco van Elzakker: “De komst van padelbanen maakt ons als vereniging nog toekomstbestendiger. We kunnen nu naast tennis ook het razend populaire padel aanbieden.” Van Elzakker vervolgt: “Ook langs deze weg wil ik iedereen, in bijzonder de buurt en de padel werkgroep, hartelijk danken voor het mede mogelijk maken van deze langgekoesterde wens.”

Volg alle ontwikkelingen rondom padel bij de HTV via de website en de social media accounts van de Halsterse Tennis Vereniging.

Voor meer informatie over padel of lid worden, kijk dan op de website van de Halsterse Tennis Vereniging.