Marinierskapel komt 22 maart naar Ossendrecht.
Marinierskapel komt 22 maart naar Ossendrecht.

Optreden Marinierskapel in Ossendrecht

Algemeen

OSSENDRECHT - Ossendrecht maakt zich klaar voor een spetterend optreden van de Marinierskapel der Koninklijke Marine ter ere van de jubilerende Muziekvereniging De Hoop.

De Hoop is enorm trots dat de Marinierskapel der Koninklijke Marine in het kader van haar 150-jarig bestaan op vrijdagavond 22 maart in Ossendrecht een concert geeft. Het begin van een jubileumjaar vol muzikale activiteiten. 

De Marinierskapel is het muzikale paradepaardje van de Koninklijke Marine en haar geschiedenis gaat terug tot in de 17e eeuw. Als militair harmonieorkest is de belangrijkste taak om internationaal het Koninklijk huis en de Nederlandse Krijgsmacht muzikaal te vertegenwoordigen. Bijvoorbeeld o.a. bij het Prinsengracht concert voor de Koninklijke familie. In het West-Brabantse heeft de Marinierskapel nog niet vaak opgetreden. Bij de vooraankondiging vorig jaar merkten we dat er veel animo is in West-Brabant, Zeeland en België om dit orkest eens live te mogen aanschouwen en om te komen luisteren naar de prachtige muziek die ze spelen.
Het concert zal plaatsvinden in de Drieschaar op vrijdagavond 22 maart, aanvang 20.00 uur. Het wordt een schitterend programma. Het orkest staat onder leiding van Pieter Jansen. ‘Wat inmiddels ook bekend is, is dat René Hendrickx, onze dirigent en oud muzikant van dit orkest, een prachtige solo gaat verzorgen. Ook dat is voor De Hoop een kers op de taart. De jubilerende muziekvereniging hoopt op een bomvolle sporthal, dus er komt een behoorlijk aantal kaarten in de verkoop.

Op onze website www.muziekverenigingdehoop.nl is er een directe link naar de webshop waar u de kaarten kunt bestellen, u krijgt daarna de kaarten automatisch per mail toegestuurd. De kaarten kosten € 12.50 per stuk. Een vriendelijke prijs voor een toporkest en een unieke kans om dit orkest te horen spelen, lekker dicht bij huis. Ook is er losse kaartverkoop bij Sebregts Mode, Dorpsstraat 33 te Ossendrecht.

Afbeelding
Marinierskapel fluitisten
Marinierskapel
Marinierskapel komt 22 maart naar Ossendrecht.