Opleidingsorkest Harmonie De Hoop met rechts de nieuwe dirigent.
Opleidingsorkest Harmonie De Hoop met rechts de nieuwe dirigent.

Koffieconcert De Hoop Ossendrecht

Algemeen

OSSENDRECHT - Nieuw elan, nieuwe muziek en het debuut van onze nieuwe dirigent René Hendrickx op Ossendrechtse bodem. In het kader van 100 jaar Harmoniezaal geeft Harmonie De Hoop op zondagmorgen 21 mei een koffieconcert in de Harmoniezaal te Ossendrecht. Aanvang is 11.00 uur en de toegang is gratis.

Na het mooie afscheid van Arnold Wensink, is de harmonie in alle rust begonnen aan een nieuw tijdperk met een nieuwe dirigent. Wij zijn bijzonder trots en vereerd dat René Hendrickx uit Putte onze dirigent is geworden. De afgelopen maanden hebben we kunnen werken aan het proces, dat alles nieuw is. Zowel aan de kant van het orkest, als aan de kant van de dirigent. Het is vooral aan elkaar wennen. Is er de klik tussen het orkest en de dirigent, daar komt het eigenlijk op neer. Al vrij snel was er een positieve match en gaf de dirigent aan dat zijn manier van werken door het orkest werd opgepikt. Het optreden tijdens Take Five in Putte, was daar al snel de bevestiging van. Het harde werken van dirigent en orkest kwam daar al tot uiting. 

Daarnaast heeft René al snel aangegeven dat hij wilde werken met onze leerlingen, en dat heeft geresulteerd in een eigen opleidingsorkestje. Ook zij zullen op 21 mei hun debuut maken. Kortom de harmonie heeft de laatste maanden niet stil gezeten, we hebben hard gewerkt. Op zondag 21 mei kunt u hier van gaan genieten. U bent van harte uitgenodigd om onder het genot van een lekker kopje koffie, te komen luisteren naar mooie muziek. Graag tot aanstaande zondag.