Harold en Tess Mieger
Harold en Tess Mieger

Liedje over oorlog op single

Algemeen

HALSTEREN - Op 21 mei gaat Harold Mieger uit Halsteren samen met zijn kleindochter een single uitbrengen. De presentatie is bij café-zaal Tivoli.

Harold Mieger vertelt: “Het unieke hieraan is dat mijn kleindochter Tess pas zes jaar is en al aardig kan zingen. Als ik zelf thuis aan het repeteren ben in de garage komt ze vaak spontaan meezingen. Ik ben heel trots op haar dat we dit samen kunnen doen, het schept een bijzondere band. Het is geheel onverwacht een mooi gevoelig liedje geworden waarin wij zingen over de oorlog. Ook onze nieuwe jonge generatie ziet wat er allemaal gebeurt en leert op school ook over het verleden wat nooit vergeten mag worden. We hebben met respect gefilmd op diverse gedenkwaardige plaatsen in de regio.” 

De presentatie van ‘Geen oorlog meer’ op zondag 21 mei begint om 13.00 uur. Die middag treden bij café-zaal Tivoli diverse artiesten op zoals Marijn van Geel, Henk Robbemond en Andy Dellenoy. De presentatie is in handen van Bagiyo van der Leemputte. Ook de schrijfster van de tekst van het liedje, Angela Radke, is aanwezig. De single is die middag verkrijgbaar. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar een toepasselijk goed doel.


Tess Mieger