Genieten van de Koos Moerenhout Classic.
Genieten van de Koos Moerenhout Classic.

Koos Moerenhout Classic belooft groots fietsfeest

Algemeen

REGIO - Naar verwachting 1200 tot 1500 fietsliefhebbers aan de verschillende afstanden van de Koos Moerenhout Classic gaan zaterdag 13 mei een plezierige dag beleven. De organisatie ligt op schema: benodigde vergunningen zijn verleend, alle routes zijn gecontroleerd en de bemanning van de vijf pauzeposten staat te al trappelen om de gasten te ontvangen en de benodigde pauzepostmaterialen zijn gereserveerd. 

De bekende tent zal weer worden opgebouwd op de markt. De DJ is op zoek naar de gezelligste nummers en een live artiest is ook al vastgelegd. De deelnemers krijgen voor vertrek niet alleen gratis koffie maar ook bij terugkomst kunnen ze genieten van een gratis broodje hamburger. De voorinschrijvingen gaan al richting de 700. Voorinschrijven kan nog tot 10 mei en kost € 13,- . De dag inschrijving bedraagt € 17,- . Starten kan tussen 07.30 uur en 10.00 uur vanaf de Markt in Steenbergen.

Vanzelfsprekend gaat Koos Moerenhout zaterdag 13 mei desgewenst graag met de deelnemers op de foto voor het vertrek. Naast Koos zijn er nog meer oud wielrenners aanwezig. Erik Breukink is door databyte uitgenodigd om hun groep te begeleiden. Bart van Est uit Dinteloord, gouden medaille winnaar op de wereldkampioenschappen van 1978 in de 100 km tijdrit is weer van de partij. Ook Oud wielerprofs als Adrie van Houwelingen, Aad van den Hoek en Maarten den Bakker zullen Koos vergezellen op de tocht van 125 km over de Volkeraksluizen, Krammersluizen, Oesterdam en de Brabantse Wal.

Ook dit jaar zijn er weer diverse prijzen te winnen. Op het eind van de dag zal er weer een gelukkige deelnemer naar huis gaan met een gloednieuwe Giant race fiets, beschikbaar gesteld door Bike Totaal Rullens uit Wouw. Deze fiets zal worden verloot onder alle deelnemers aan een van de vier afstanden. 

Koos Moerenhout: “De organisatie is achter de schermen weer bezig om een mooi wielerfeest voor u te verzorgen. We nemen u graag mee op 1 van onze mooie routes om onze prachtige fietsomgeving te laten zien. Kom uzelf, met vrienden, uitdagen en geniet een bijzondere combinatie van sport en gezelligheid.”

Alle routes zijn uitgebreid te vinden op: www.koosmoerenhoutclassic.nl

Koos Moerenhout Classic