Afbeelding
Foto: Tonny Presser

Asperges en meer bij KBO-Putte

Algemeen

PUTTE - Voor de Corona periode, die heel het verenigingsleven in Nederland tot een stop dwong, was KBO-Putte een heel actieve vereniging. En dat moet weer zo worden als het aan het bestuur en voorzitster Ellie van Oevelen ligt. 

Ellie kan met trots meedelen dat de eerste activiteit, een aspergediner, op zondag 14 mei al op de kalender staat. Het aspergediner is het volgens de voorzitster het ideale moederdagcadeau met 2 aspergemenu’s en 1 menu voor de mensen die iets minder van asperges houden. De eerste inschrijvingen zijn al binnen.

“Maar”, zegt Ellie, “dat is nog maar het begin. Op 8 juni staat er een busreis naar Renesse op het programma met een 2 uur durende rondreis met ’t Boemeltreintje en een koud buffet na afloop. 

Voor 12 augustus is de Thuisblijversdag weer op de agenda gezet met dans, een koffieconcert, jeu de boules, fietsen, wandelen, bingo en een barbecue. Piet Aarssen met Impuls doet weer de muzikale begeleiding. 

In september staat er een busreis naar België op de agenda en in oktober is er in MFC de Biezen een middag/avond met Hollandse muziek uit de jaren 50 en 60. Samen met Ron van Hoof gaat de activiteitenwerkgroep dit organiseren.

Maar dat is nog niet alles, er staat nog veel meer op de planning. Hou facebook en de nieuwbrieven maar goed in de gaten. Lid worden van KBO-Putte loont weer volop want leden hebben voordeel bij activiteiten.