Verkeersmaatregelen Hoogerheide
Verkeersmaatregelen Hoogerheide

Informatie over verkeersmaatregelen

Algemeen

Informatie verkeersmaatregelen Fokker Slag om Woensdrecht

Om de Fokker Slag om Woensdrecht in goede banen te leiden en voor iedereen deze dag veilig laten te verlopen is er in overleg met diverse overheidsinstanties tot een aantal verkeersmaatregelen gekomen. Belangrijk om te melden is dat deze maatregelen alleen gelden op de Zondag van de wedstrijd tussen 08:00 en 19:00 uur, dit om hinder tot het minimale te beperken. (M.u.v. sluiting Scheldeweg)

De belangrijkste maatregelen op een rij:

Woensdrecht

Bewoners van Woensdrecht kunnen het dorp uitrijden via de Rode pijlen, volg hierbij instructies van verkeersregelaars goed op. Het is niet mogelijk het dorp via de Langeweg te verlaten vanwege de eenrichtingsverkeer situatie. Het dorp in kan via Langeweg, Doelstraat en Nieuweweg. Ter info: De blauw/groene pijl is de rijrichting van de renners.

Hoogerheide

Voor inwoners aan de Onderstal kan men met de rijrichting (blauw/groen pijl) meerijden tot onderaan de Scheldeweg, hier zal de verkeersregelaar ter plekke verkeer richting de Raadhuisstraat sturen. De Ossendrechtseweg zal in de richting van Calfven beschikbaar zijn tussen de rondes door, echter niet via de rotonde bij de kerk om de doorstroom vanuit de Raadhuisstraat te bevorderen, men kan hier via de Aalbersestraat of Monseigneur Poelsstraat de weg op. Vanwege de eenrichtingsverkeer situatie is het gebruik van de Ossendrechtseweg in de richting van Hoogerheide tussen de genoemde tijden verboden. Er kan gebruik gemaakt worden van de Monseigneur Poelsstraat. Volg ten alle tijden de instructies van de verkeersregelaars goed op.


Calfven

Voor inwoners van Calfven zal er deze dag geen doorgang zijn in de richting van Hoogerheide, ook deze weg word tussen de genoemde tijden tijdelijk ingericht als eenrichtingsverkeer. Verkeer vanuit Hoogerheide in de richting van Calfven en van Calfven in de richting van Ossendrecht is tussen de doorkomsten door wel gewoon mogelijk. Ook voor verkeer vanuit Ossendrecht in de richting van Calfven is de weg afgesloten vanwege de eenrichtingsverkeer situatie. Volg te allen tijde de instructies van de verkeersregelaars goed op.

Verkeersmaatregelen Woensdrecht