Van links naar rechts: Erik van Tilburg, Tony Phillips, Mirjam Goorden, Stephanie Hendrikx en Kees Palinckx.
Van links naar rechts: Erik van Tilburg, Tony Phillips, Mirjam Goorden, Stephanie Hendrikx en Kees Palinckx.

Eerste bierstoet van Woensdrecht

Algemeen

WOENSDRECHT - Zondag 7 mei aanstaande is het zover, de allereerste bierstoet van Woensdrecht. Het idee is ontstaan door Erik van Tilburg, die de horeca een steuntje in de rug wilde geven na de corona-sluitingen. Hij kwam met het idee om een leuke middag te organiseren waar alle horeca in de straat bij betrokken is. 

De uitbaters van de 4 horecazaken aan de Dorpsstraat in Woensdrecht zagen dit direct zitten en hebben individueel volmondig ja gezegd. Na diverse malen samen te hebben gezeten was de naam geboren: de Bierstoet.

Vanaf 7 april zijn de toegangsbewijzen te koop bij deelnemende horeca. (NPU, Steffie’s, Hoefijzer en het Blickvelt) de toegangsbewijzen kosten €50,- per stuk, hiervoor krijg je naast een middag gezelligheid zes mooie (speciaal)bieren en drie gerechten. Daarnaast nog een welkomstdrankje met hapje en een blijvend presentje.

Hoe ziet de Bierstoet eruit? Heb je een toegangsbewijs bemachtigd dan kun je op 7 mei tussen 13:00 uur en 14:00 uur dit bewijs verzilveren bij ‘t Blickvelt. Hier krijg je in ruil van het toegangsbewijs een consumptiekaart die enkel deze dag geldig is. Op de kaart zie je welke bieren er waar te drinken zijn en welke gerechten je waar kunt consumeren. Je mag op eigen houtje door de Dorpsstraat om de consumpties te nuttigen bij de diverse horeca tot 18:00 uur. Inschrijven kan tot en met 30 april, vol is vol. Dus check je agenda en kom gezellig naar de Bierstoet van Woensdrecht met vrienden en/of familie dan beloven wij u een fantastische middag. 

Afbeelding