WVV cheque Vrienden van Bokki.
WVV cheque Vrienden van Bokki.

Dubbel kassa voor Bokki

Algemeen

WOENSDRECHT – Tradities zijn er om in ere te houden. Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseert de Jeugdraad van WVV’67 haar prestigieuze Sponsorbaan! Op zaterdag 8 april ondergaat Sportpark De Fortuin opnieuw een gigantische metamorfose tot een waar survivalparadijs! Met de sportieve prestatie dient jeugd van de voetbalverenging op dit jaar weer een sociaal doel: Vrienden van Bokki is reeds zeven seizoenen shirtsponsor van de WVV-jeugd. 

“In totaal 80 kinderen genoten van de sponsorbaan. Alle lof gaat echter naar de leden van de Jeugdraad. Tien jeugdspelers uit de diverse WVV-teams vormen een unieke groep binnen de vereniging. Ze vormen de spreekbuis voor de jeugd richting het jeugd- en hoofdbestuur. Ze geven hun mening en laten weten wat er in de jeugd speelt. Zo kwamen er op hun voorspraak doelen met wielen. En ze helpen met activiteiten”, aldus Leon Jansen. Liz Goossens (JO15) vervolgt: ”Ik vond het organiseren van de sponsorbaan erg leuk. Het parcours uitzoeken, ontwerpen en uitzetten. Super.”

Ook Stefano Meerman (JO11) kijkt met een goed gevoel terug: ”Het is leuk om vanaf het begin tot eind iets te organiseren waar alle kinderen van kunnen genieten. Nu zie ik ook wat er allemaal bij komt kijken.” Abel de Gooijer (JO14): ”Ik vond het ook erg gezellig.” Tijs Hulsen (JO15): ”Tof om het te doen. Het is ook fijn dat er echt naar onze ideeën wordt geluisterd en ook daadwerkelijk in de activiteiten worden meegenomen”. Tot slot Sophia Verhaert (JO11): ”Ik vond het ook superleuk om te helpen, vooral omdat je zelf mocht bepalen welke hindernissen er kwamen. Ik heb een leuke dag gehad!” De Sponsorbaan is zoals vanouds opgedeeld in drie onderdelen. Na de dribbelzone volgen de opblaasbare stormbanen en tot slot wacht er het survivalparcours. De Nijs Soffers, Marco Kole Tuinen, Gebr. Bogers, Matt Luijkx, Vers van Ons en Ramkastdb stonden financieel borg voor het evenement. De 80 kinderen lieten zich vervolgens naast sportief ook financieel van haar beste kant zien. Vrienden van Bokki mag 1600 euro voor haar goede doelen tegemoet zien. Rotaryclub De Brabantse Wal gaf de sportdag een extra dimensie door tijdens de prijsuitreiking met een cheque van 1000 euro eveneens een ferme duit in het zakje van de stichting te doen. Chapeau!

Duim voor de sponsorbaan bij WVV.
Met de bal door de hindernisbaan bij WVV.
Alles in evenwicht op de sponsorbaan bij WVV.
Geen moeite met de netten op de sponsorbaan bij WVV.
  Een bandje voor de dames.