Afbeelding

Boerenmarkt in Woensdrecht

Algemeen

WOENSDRECHT - Vanaf zondag 16 april is en een boerenmarkt op het Colonel Whitakerplein en bij ‘t Blickvelt in Woensdrecht. Bij de feestelijke opening van de boerenmarkt is burgemeester Steven Adriaansen aanwezig, muzikale opluistering is van Peter Franken. De boerenmarkt vindt plaats vanaf 08.00 tot 13.00 uur.

Op de markt bieden onder meer de volgende standhouders hun waren aan: een kaasboer, Turkse bakker, kwekerij van perkgoed en planten, een vleeswarenbedrijf, bereider van boerenroomijs, bedrijf in groente en fruit, maker van verse soepen, biologische boeren. Op de openingsdag bieden zij aantrekkelijke acties. 

Verder zijn er diverse oude ambachten van rieten stoelen vlechten tot aan Zeeuwse babbelaars, een houtdraaier, manden vlechten en nog te veel om op te noemen. Op het terras is het gezellig vertoeven is en bij het participatiecafé  is deze aan boerenomelet verkrijgbaar voor € 5,-. Op 16 april wordt een boodschappenpakket t.w.v. €50 beschikbaar gesteld op de markt. De burgemeester zal hier een winnaar voor trekken.