Afbeelding

Schoolvoetbaltoernooi wordt week verplaatst

Algemeen

GEMEENTE WOENSDRECHT - Het schoolvoetbaltoernooi van LPS was eigenlijk gepland voor woensdag 12 april maar is vanwege kans op onweer afgelast.

Sport en bewegen staat bij de Lowys Porquin Stichting (LPS) hoog in het vaandel. Om deze reden is er dit jaar wederom een schoolvoetbaltoernooi georganiseerd. Op woensdag 19 april gaan bijna alle basisscholen uit de gemeente Woensdrecht de strijd met elkaar aan met als doel een ticket voor de regiofinale.

Dit jaar hebben 32 teams uit groep 5/6 en 7/8 zich aangemeld voor het toernooi. Door de vele aanmeldingen is ervoor gekozen om het toernooi op twee verschillende locaties te organiseren. 

Op twee locaties

De wedstrijden van groep 7/8 vinden plaats bij W.V.V.’67 aan Fortuinstraat 12 in Woensdrecht en de wedstrijden van groep 5/6 bij METO aan Huijbergseweg 76 in Hoogerheide. Publiek is van harte welkom om de teams op de sportparken aan te komen moedigen. De kantines zijn de gehele middag geopend. De eerste wedstrijd start om 13.30 uur, de prijsuitreiking vindt plaats omstreeks 16.30 à 17.00 uur.