Afbeelding

Jaarconcert harmonie Sint Cecilia Eensgezindheid

Algemeen

HALSTEREN - Op zaterdag 15 april is het weer zover. Dan organiseert harmonie Sint Cecilia Eensgezindheid uit Halsteren weer haar jaarconcert in de grote zaal van de Wittenhorst. Met deze keer als thema ‘High in the Sky’.  

De harmonie, drumband en het opleidingsorkest nemen u mee tot hoog in de wolken, en misschien zelfs wel tot helemaal in de ruimte. Laat u verwonderen door bekende stukken van de harmonie waaronder, Skyfall, Fly me to the moon en muziek uit de filmsaga Star Wars. Maar ook nieuwere stukken komen deze avond voorbij, zoals Stratosphere en Skyliner. De drumband speelt verschillende luchtige percussiestukken. Sommige stukken klinken alsof ze direct uit de ruimte komen. 

Het opleidingsorkest speelt diverse luchtige en leuke muziekstukken, waaronder het stuk: Puppy’s all around en Schnappie das Kleine Krokodil. Harmonie en opleidingsorkest staan o.l.v. dirigent Charles Bosters en de drumband staat o.l.v. dirigent Marcel Wijngaarden. De zaal van De Wittenhorst aan Lindenlaantje 1 is open vanaf 19.45 uur, aanvang van het concert is 20.00 uur. Toegang is gratis.

Afbeelding