Adrie Jochems en zwager Sjaak van Beek zijn al jaren bij de 27MC bakkies-club en organiseren daarnaast diverse activiteiten, zoals een autopuzzelrit met Pasen.
Adrie Jochems en zwager Sjaak van Beek zijn al jaren bij de 27MC bakkies-club en organiseren daarnaast diverse activiteiten, zoals een autopuzzelrit met Pasen. Foto: Bep Tielemans

Autopuzzeltocht met Pasen

Algemeen

LEPELSTRAAT - Onder de vlag van Communicatie Vereniging Lepelstraat Stand By (CVLSB) wordt voor zondag 9 april een autopuzzeltocht georganiseerd vanaf De Kladde. 

Op eerste paasdag hoeft niemand zich te vervelen want het belooft een leuke ontspanningsmiddag voor het gehele gezin waaraan iedereen kan deelnemen. 

Samen met zijn zwager zet Adrie Jochems van CVLSB de puntjes op de i om de autopuzzeltocht vlekkeloos te laten verlopen. Veiligheid staat boven alles. 

Aanmelden voor de rit kan vanaf 12.30 uur tot 13.00 uur bij Gasterij De Kladde. Deelname kost € 5,- per auto. Er wordt gereden volgens een eigen reglement, minimaal twee personen per auto is verplicht. 

Dit jaar is een nieuwe route uitgezet door West-Brabant. Rond 16.00 à 16.30 uur worden de deelnemers terug verwacht op De Kladde.

Nadere informatie: 06-55968798.