Poets wederpoets, METO-WVV'67 ...2-0
Poets wederpoets, METO-WVV'67 ...2-0

Hoogmoed voor Woensdrechtse val

Algemeen

HOOGERHEIDE – Hoogmoed komt voor de val. Op grond van de stand op de ranglijst en de resultaten van de laatste onderlinge wedstrijden mocht de Green Black Army terecht een lange neus maken. Ludiek verscheen er aan de poort van het Jac van Hoek Sportpark een spandoek ‘Broos Out of METO 5e klasse’. Verder knipoogde men met de woorden ‘Gijsje 5e klasse spits’ naar de roodwitblauwe aanvalsleider en diens dreigende podium. WVV’67 vergat echter de daad bij het hoge woord te voegen.

Gijsje

Sinds de winterstop ontworstelt METO zich aan de directe degradatiezone. Na de misstap bij ODIO vormde een zege op WVV’67 een must. Het begon getergd en zat na zes minuten op rozen toen Sander Bogers Gijs Verresen op maat bediende, 1-0. WVV’67 speelde pover, toch kreeg in de personen van Sander de Nijs en Kieran Pijnen mogelijkheden op de gelijkmaker. Na de thee begon WVV’67 feller doch vrij snel een nieuwe tegenvaller te verwerken. Na een handsbal van Jens van Lakwijk verdween de bal op de stip. Gijs Verresen verzilverde de buitenkans en liet alweer zijn dertiende treffer van het seizoen aantekenen, 2-0.

Toen uitslaper Youri van der Meulen de aansluitingstreffer onbenut liet en Thimo Rottier na een charge op Jens Hermans met rood mocht vertrekken, was het WVV-verzet verbroken. En kon het spandoek voorzien van de toevoeging ‘2-0’ linea recta richting Sportpark De Fortuin in Woensdrecht. Poets weder poets…

Gentlemen Derby

In de Gentlemen Derby werd de eindstand door 22 deelnemers voorspeld. Na loting ging de Wilbrink Slagroomtaart geschonken door Grinwis Safety Consultancy naar Jetro Meerman uit Nieuw en Sint Joosland. Klassement: Jesper van Linden (24), Johan van Genegen (210, Ard van Tilburg (20), Marcel Jansen (20).