MFC de Biezen in Putte vormt zaterdag het decor voor optredens van de Woensdrechtse muziekverenigingen.
MFC de Biezen in Putte vormt zaterdag het decor voor optredens van de Woensdrechtse muziekverenigingen.

Take Five: hét muziekconcert

Algemeen

GEMEENTE WOENSDRECHT - Ook voor de gezamenlijke werkgroep van de verschillende muziekverenigingen in de gemeente Woensdrecht gold twee jaar lang geen activiteiten door corona. Als individuele vereniging was er niets mogelijk, laat staan een evenement met alle orkesten. De twee jaar lange pauze heeft niet geresulteerd in minder enthousiasme. Nu alles weer mag, pakken de muziekverenigingen de draad weer op.

Op zaterdag 11 maart aanstaande treden alle orkesten uit de gemeente Woensdrecht op in de grote zaal van MFC De Biezen in Putte. Elke vereniging geeft een mini concertje, waarbij het elkaar zien en naar elkaar luisteren het belangrijkst is.

Take Five

De organiserende gezamenlijke werkgroep vindt het fijn om alle muzikanten weer bij elkaar te hebben onder het motto Take Five. De contacten tussen de verenigingen onderling verlopen perfect en het is dan wel weer leuk om met gelijkgestemden een muzikale avond voor elkaar te krijgen.

Luisteren naar mooie muziek gaat nooit vervelen, dus het belooft weer een speciale avond te worden. Wanneer krijg je nu de mogelijkheid om alle orkesten op één avond aan het werk te zien? Alle orkesten zijn vertegenwoordigd, zo ook het leerlingenorkest van de gezamenlijke verenigingen. De jeugd bij de spits af, hoe leuk is dat.

Het elkaar zien en naar elkaar luisteren is het belangrijkst  

De entree is gratis. Heeft u zin in een mooie muziekavond, kom op zaterdag 11 maart naar MFC De Biezen in Putte. De avond begint om 19.30 uur. Tot dan!